Slobodno vreme > Mozaik

Muka AUTOMEHANIČARKE: Muškarci neće da joj daju KOLA na POPRAVKU jer je žensko

Žene su zahvalne Natali što radi ovaj posao, jer muški automehaničari uvek pokušavaju da izvuku više novca nego što je potrebno za popravku

Izvor: K1info/informer.rs

21/02/2023 > 21:57

podeli vest:

Muka AUTOMEHANIČARKE: Muškarci neće da joj daju KOLA na POPRAVKU jer je žensko
Foto: Instagram Printscreen/natalie.hope98


Iako živimo u savremenom dobu, još uvek ima onih koji smatraju da žene ne mogu biti dobre u poslovima koji su muški. Pravi primer tome je Natali Houp. Ona je automehaničarka koja se svakodnevno bori sa predrasudama na poslu jer je žena, pa neki muškarci odbijaju njenu uslugu.

Natali je uspela da svojim pričama sa posla prikupi više od 35.000 pratilaca na TikToku, ali kako kaže, nije uvek srećna na poslu.

Naime, mnogi klijenti odbijaju njenu automehaničarsku uslugu samo zato što je žena.

- Neki stariji muškarci mi kažu da bi radije čekali da im muškarac pogleda automobil - rekla je ona na jednom od snimaka.

Pored klijenata koji je odbijaju, mnogo je onih koji je zamene za recepcionerku ili blagajnicu u servisu.

Natali voli automobile i tvrdi da zna sve o njima, ali ipak, kada muškarci dođu kod nje na servis, tvrde da su oni ti koji će je naučiti pojedinim delovima automobila i kako da ih popravi.

- Pokušavaju da flertuju sa mnom i kažu mi da će mi pokazati neki rad - kaže ona.

Uprkos komentarima sa kojima se svakodnevno bori, kaže da je žene najviše podržavaju.

@natalie.hope98 you'd be surprised how many people still have this opinion #fypシ #foryou #car #mechanic #femalemechanic ♬ Mama Said - Lukas Graham

- Kažu mi da ne odustajem i da nastavim sa odličnim radom zarad drugih žena - rekla je Natali, a njen rad su komentarisali još neki automehaničari.

Natali je rekla da joj je mnogo žena zahvalno što radi svoj posao, kada muški automehaničari uvek pokušavaju da izvuku više novca nego što je potrebno za popravku.

- Samo nastavite, spašavate nas - neki su od komentara.

Natali obožava automobile, pa se često fotografiše kako vozi i tvrdi da joj ide odlično.

 

 

 

Ostavite komentar