Slobodno vreme > Mozaik

Da li ima zamene za BOTOKS? Jedan serum ima specifične sastojke i postao je popularan na MREŽAMA, evo o čemu je reč

Mnogi veruju da su pronašli serum koji im upravo omogućava zaustavljanje starenja

Izvor: K1info/index.hr

14/02/2024 > 22:34

podeli vest:

Da li ima zamene za BOTOKS? Jedan serum ima specifične sastojke i postao je popularan na MREŽAMA, evo o čemu je reč
Foto: Freepik.com


Proizvodi protiv znakova starenja su veoma popularni. Mnogi se nadaju da će odložiti pojavu prvih bora ili čak ublažiti postojeće.

Ali činjenica je da svi starimo. Rešenje nije u zaustavljanju starenja, niti je to moguće, ali uz odgovarajuću negu možemo da starimo dostojanstveno. Mnogi veruju da su pronašli serum koji im upravo to omogućava.

Zamena za botoks?

RoC Derm Correkion Fill and Treat Advanced Retinol Serum je postao pravi hit na društvenim mrežama. Brojni video snimci koji demonstriraju njegovu upotrebu postali su viralni, pokazujući sposobnost seruma da trenutno popuni bore.

Proizvod dolazi u pakovanju nalik špricu, a mnogi kažu da je "baš kao botoks". Mnogi se nadaju da će im serum pomoći da prestanu da koriste botoks: "Mogu li da ga koristim ispod očiju?", "Kao korisnik botoksa, veoma sam zainteresovan da vidim da li radi", "Naručio sam ga", "Imam to, volim to."

@j9homiemakeup An affordable alternative to BOTOX @rocskincare Derm Corrextion Fill + Treat Serum #RoCPartner #rocskincare #serum #skintok #skincare ♬ Alone - Official Sound Studio

Drugi su skeptični ili nisu dobili željeni rezultat: "Nažalost, nije mi pomoglo", "Ništa kao botoks", "Koristim ga dva puta dnevno pet meseci, ne vidim razliku ", "Nije isto", "Ne radi ništa."

Jedini proizvod koji radi

Popularni serum razvijen je u saradnji sa dermatolozima i plastičnim hirurzima, a sadrži tri oblika hijaluronske kiseline koja trenutno daje licu efekat "punjanja" i na taj način popunjava bore, odnosno čini ih manje vidljivim. U kliničkoj studiji, fine linije i bore su vidno smanjene kod 97% ispitanika bez upotrebe injekcija. Posle četiri nedelje, svi subjekti su primetili poboljšanje.

@skinbyhelen The new RoC Derm Correxion Fill + Treat serum is the best non-invasive wrinkle filler 🫰🏼 @RoC Skincare #RoCPartner #rocskincare #serum #skintok ♬ original sound - Helen

"Lako se koristi, nije mastan, deluje", "Ja sam starija osoba i mislim da proizvod deluje u određenoj meri", "Ovo je jedini proizvod koji deluje na moje duboke bore", "Posle nekoliko nedelja vidim poboljšanje", neki su od pozitivnih komentara kupaca na Amazonu.

Ostavite komentar