Slobodno vreme > Porodica i Deca

Najbolja zabava za najmlađe u Beogradu očekuje vas u Savskom parku! Program je BESPLATAN, a ovo je detaljan program

Dečiji sajam će se održati 14.i 15. septembra u Savskom Parku Beograda na vodi od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

07/09/2024 > 18:29

podeli vest:

Najbolja zabava za najmlađe u Beogradu očekuje vas u Savskom parku! Program je BESPLATAN, a ovo je detaljan program
Foto: K1info


Nova školska godina je počela, a za budući uspeh deteta veoma je važno da mu pružite kvalitetno provedeno vreme kako bi njegova pažnja bila dobro raspoređena na sve segmente učenja.

Prema mišljenju stručnjaka najbolje se uči kroz igru, te vas pozivamo da u Savskom parku Beograda na vodi, dovedete svoje
mališane gde vas očekuje potpuno besplatan bogat I raznovrstan dečiji program. 

Dečiji sajam će se održati 14.i 15. septembra u Savskom Parku Beograda na vodi od 10 do 19 sati, a ulaz, kao i celokupan program potpuno besplatan.

Na velikoj bini u neprekidnom program smenjivaće se dečiji horovi, baletske i folklorne grupe, kao i veliki broj animatora.
Takođe, na sportskom terenu će u oba dana biti organizovani turniri, prezentacije u raznim sportovima. Naravno, tu je i veliki broj izlagača, čak preko 80 koji će na svojim štandovima predstaviti sve što vam je potrebno za uspešnu školsku godinu.

 

 

Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, kao i njihovim roditeljima i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, ali i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja i pravog praznika za naše mališane.

Dakle, još jedan razlog više da nam dođete tog vikenda do Savskog Parka u Beogradu na vodi. Mališanima ćete pružiti dane nesvakidašnje zabave i edukacije. Moći će da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, da gledaju ili ćak budu deo pozorišnih
predstava, učetvuju u edukativnim radionicama, takmiče se u najrazličitijim igrama i osvoje vredne nagrade! 

 

 

U svim sadržajima naši najmlađi junaci moći će da uživaju i učestvuju potpuno besplatno!

 

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar