Sport > Fudbal

Prvi transfer od odlaska Ilijeva - Andrija Pavlović u napadu

Iskusni centarfor, koji je u Humsku stigao kao slobodan igrač, potpisao je dvogodišnji ugovor

Autor: K1info/Tanjug

02/08/2022 > 15:03

podeli vest:

Prvi transfer od odlaska Ilijeva - Andrija Pavlović u napadu
Foto: FK Partizan


Doskorašnji fudbaler Brondbija novi je napadač Partizana, saopštio je klub iz Humske.

Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio. Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gde treba, a to je borba za titulu - rekao je Pavlović po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora.

On je u karijeri nastupao za Rad, Palić, BASK, Čukarički, Kopenhagen, Rapid iz Beča, APOEL i Brondbi. Za reprezentaciju Srbije debitovao je 2016. godine i odigrao pet utakmica.

Prokomentarisao je i predstojećeg protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Što se tiče gostovanju AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar zbog vrućine i vlage leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu - kaže novi napadač crno-belih.

Partizan će u slučaju prolaza u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Dnjipra iz Ukrajine, a prvu utakmicu protiv AEK-a odigraće u četvrtak od 17.30 sati.

Ostavite komentar