Sport > Fudbal

Deo navijača izbačen sa utakmice u Larnaki, nisu imali navijački pasoš

Navijači ispraćeni sa stadiona desetak minuta od početka utakmice

Autor: Tanjug

04/08/2022 > 19:12

podeli vest:

Deo navijača izbačen sa utakmice u Larnaki, nisu imali navijački pasoš
Foto: Starsport


Kiparska policija izbacila je danas nekoliko navijača Partizana sa stadiona AEK Arena u Larnaki tokom meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između beogradskog tima i ekipe AEK. Na jednoj od fotografija sa zvaničnog sajta Partizana može videti kako policajci ispraćaju grupu navijača Partizana sa stadiona i to posle desetak minuta utakmice.

Fudbalski klub Partizan oglasio se večeras saopštenjem u kom je objasnio zbog čega su njegovi navijači izbačeni sa stadiona AEK arena već posle desetak minuta meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kom su crno-beli poraženi od ekipe AEK u Larnaki sa 2:1.

Razlog je, kako se navodi u saopštenju, činjenica da pristalice crno-belih nisu imale posebne navijačke pasoše koje izdaje država Kipar, a koji su neophodni za kupovinu ulaznica.

- Usled nemilih dešavanja na jednoj od tribina stadiona AEK arena, kada je navijačima Partizana onemogućeno da prisustvuju utakmici, odnosno izbacivanja Partizanovih navijača sa stadiona od strane kiparske policije, FK Partizan obaveštava javnost da je, po kipraskom zakonu, kupovina karata moguća isključivo uz navijački pasoš koji izdaje država Kipar. FK Partizan izražava žaljenje zbog nemilog događaja. I ne snosi odgovornost za onemogućen ulaz navijačima Partizana - navedeno je u saopštenju kluba iz Humske.

Ostavite komentar