Sport > Fudbal

180 minuta do LIGE ŠAMPIONA - Milunović: Svaka čast Makabiju, ali mi smo - ZVEZDA

Pred crveno-belima je jedna od najvažnijih utakmica sezone

Autor: K1info

16/08/2022 > 11:31

podeli vest:

180 minuta do LIGE ŠAMPIONA - Milunović: Svaka čast Makabiju, ali mi smo - ZVEZDA
Foto: K1info/Wikipedia/Pixabay


Fudbaleri Crvene zvezde danas lete za Izrael gde će sutra od 21 čas po našem vremenu odigrati prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv tamošnjeg prvaka Makabija iz Haife.

Pouzdani defanzivac Nemanja Milunović se vratio na Marakanu, a utisak mnogih, pa i njegov je kao da nije ni odlazio.

- Pred nama je sigurno jedna od najvažnijih utakmica koje ćemo odigrati ove sezone. Partije koje pružamo od početka takmičarske godine nam ulivaju optimizam, ali je Makabi definitivno kvalitetniji od svih sa kojima smo igrali do sada. Reč je o disciplinovanom timu, sa izuzetno prodornim igračima i trenerom koji insistira na modernom shvatanju fudbala. Ipak, prava evropska poslastica je pred nama. Svaki igrač voli takve utakmice, a poseban je osećaj kada u dresu Crvene zvezde možete da ih igrate - istakao je Milunović za klupski sajt. 

- Mi smo rođeni spremi, to se ne dovodi u pitanje. Želimo da ostvarimo dobar rezultat pred revanš na Marakani, gde će biti pravi spektakl. Čuli smo i da će biti pun stadion u Haifi, ali nijedna atmosfera ne može da se poredi sa onom koju prave naši navijači. Uz to, ponovo je ideja da se tribine oboje u crveno-belo i nadam se da će svi ispoštovati takav plan, te da će istok i zapad biti crveni, a sever i jug beli. Uzbuđeni smo, ali ne zanosimo se, jer smo svesni da nas prvo čeka meč u Haifi i da tamo moramo da se pokažemo kao pravi. Posle toga ćemo razmišljati o revanšu - podvukao je Milunović.

Foto: Starsport

 

Ostavite komentar