Sport > Fudbal

DELIJE imaju poruku: Važan dan u životu svakog navijača ZVEZDE, podsetićemo se kako se slave TITULE

Crveno-beli večeras od 21 sat igraju finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog i u slučaju trijumfa, osvojiće treću duplu krunu u nizu

Izvor: K1info/Tanjug

25/05/2023 > 10:49

podeli vest:

DELIJE imaju poruku: Važan dan u životu svakog navijača ZVEZDE, podsetićemo se kako se slave TITULE
Foto: Starsport


Iza nas su sati, dani, meseci i godine posvećene podršci Crvenoj zvezdi.  Kao i uvek, stajali smo čistog srca i bistre glave - dosledni, uporni i verni u ljubavi prema našem klubu i našoj tribini. Proslava titule je trenutak da pokažemo ko smo i za šta živimo, za isti cilj, sa istom emocijom i strašću kao decenijama unazad, navodi se u saopštenju navijača FK Crvena zvezda.

Zvezda će u nedelju od 19 sati protiv Novog Pazara proslaviti osvajanje titule, a ulaz na stadion "Rajko Mitić" je besplatan.

- To je dan kada svaki zvezdaš obavezno dolazi na stadion, dan kada se na stadionu brišu sve granice između tribina, između generacija navijača, dan kada se pomeraju granice u ljubavi prema Zvezdi, granice u kreativnosti, domišljatosti, originalnosti, ludosti... - naglašavaju Delije. 

Imamo privilegiju da navijamo za najtrofejniji klub na ovim prostorima, klub koji je za 78 godina postojanja osvojio 34 titule šampiona, podseća se u saopštenju.

- Bilo je i godina kad je osvajanje titule bila misaona imenica. Zvezda je najduže bila bez titula šest godina (2007-2014.) i četiri godine (1946-1951. i 1995-2000). Nikada nismo odustajali! Dosledni, uporni i verni našoj ideji, danas obaramo rekode i prvi put u istoriji osvajamo šestu titulu u nizu. Narednih dana podsetićemo se kako smo slavili titule u nekim ranijim godinama i koliko je proslava titule deo našeg identiteta i važan dan u životu svakog navijača Zvezde - poručuju navijači crveno - belih.

Podsetimo, Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas igraju finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog i u slučaju trijumfa osvojiće treću duplu krunu u nizu

Ostavite komentar