Sport > Fudbal

Došao za badava, ODLAZI ZA MILIONE: Gotovo je, ZVEZDA PRODAJE OHIJA

Ohi Omoijuanfo se po svemu sudeći vraća u Skandinaviju

Autor: K1info/telegraf.rs

19/08/2022 > 18:27

podeli vest:

Došao za badava, ODLAZI ZA MILIONE: Gotovo je, ZVEZDA PRODAJE OHIJA
Foto: Starsport


Stigao je zimus Ohi Omoijuanfo kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, ali norveški internacionalac nije uspeo da se snađe najbolje na Markani, te će posle šest meseci napustiti klub iz Beograda. Napadač je u poodmaklim pregovorima sa Brondijem, koji je pripremio milionsko obeštećenje za njega, saznaje Telegraf.

Ove sezone je Ohi upisao tek jedan nastup u sezoni, i to je odigrao tek 18. minuta u prvenstvenom meču protiv Kolubare, što je bilo i premalo kako bi pokazao šta ume. Ruku na srce, fudbaler je tokom priprema zaradio i povredu zbog koje nije ni odigrao niti jednu utakmicu u Sloveniji, pa na pravi način nije bio ni spreman za utakmice u Ligi šampiona.

Njegov izostanak je iskoristio Milan Pavkov koji je počeo da trese mreže, kao i povratnik u vidu Aleksandra Pešića, koji je takođe odmah nakon što je kročio na teren pokazao pozamašno umeće i golgeterski instinkt golovima protiv Voždovca i Makabija iz Haife.

Kao što smo već gore naveli, Ohi je stigao zimus u klub i u prethodnoj sezoni je odigrao 22 utakmice za Crvenu zvezdu i postigao je 11 golova, uz jednu asistenciju, od čega je sigurno među značajnijima gol u Večitom derbiju na Marakani, kada je Zvezda na kraju i slavila sa 2:0.

Pre nego što je stigao u Zvezdu, imao je i maestralnu sezonu u Moldeu gde je bio najbolji strelac norveškog šampionata sa 27 golova iz 29 utakmica. S obzirom na to da mu je isticao ugovor, Zvezda je uspela da ga kapariše i dovede bez dinara, dok će njegovim sve izvesnijim transferom u Brodnbi moći i dobro da zaradi.

Ostavite komentar