Sport > Fudbal

IZRAELSKI GOLMAN prošao lekarske preglede, ovo su DETALJI NJEGOVOG UGOVORA sa Zvezdom

Fudbalska pijaca je uveliko počela, a uz K1info.rs saznajte sve o aktuelnim transferima

Izvor: K1info/Tanjug

21/06/2023 > 09:30

podeli vest:

IZRAELSKI GOLMAN prošao lekarske preglede, ovo su DETALJI NJEGOVOG UGOVORA sa Zvezdom
Foto: K1info/Freepik.com/Pexels/Pixabay/Wikipedia


VELIKO POJAČANJE predstavljeno u Zvezdi: Ado kaže da je došao da NAVIJAČE UČINI PONOSNIM
Filip Đuričić i zvanično član Panatinaikosa

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Đuričić potpisao je danas za Panatinaikos, potvrdio je grčki klub na zvaničnom sajtu. 

Iskusni 31-godišnji krilni napadač je sa čelnicima kluba iz Atine potpisao dvogodišnji ugovor, a stigao je bez obeštećenja pošto mu je istekla saradnja sa čelnicima italijanske Sampdorije.

Foto: Starsport

 

Đuričić je u Panatinaikos stigao na insistiranje srpskog trenera Ivana Jovanovića koji je prošle sezone doveo klub do drugog mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, gde će u drugom kolu igrati protiv ukrajinskog kluba Dnipro-1. 
 

Glazer pred potpisom

Izraelski golman Omri Glazer uspešno je prošao lekarske preglede, saznaje Telegraf, pa će u toku dana staviti potpis na ugovor sa crveno-belima. Tako je završena i poslednja formalnost, a novi golman Zvezde će se obavezati na trogodišnju vernost klubu uz opciju produžetka na još godinu dana.

Glazer je u Beograd stigao u utorak u večernjim časovima u pratnji svog agenta, već jutros je obavio lekarski pregled, a očekuje se i da uskoro bude zvanično predstavljen medijima.

Foto: Youtube PrintScreen/.Maccabi Haifa F.C

 

Podsetimo, novi čuvar mreže crveno-belih došao je na lično insistiranje trenera Zvezde Baraka Bahara, a zarađivaće 400.000 evra po sezoni.

Iz tog razloga, Zvezda je morala da se reši Milana Borjana koji je bio i kapiten, a uživao je i veliku podršku navijača. Na kraju je pronađeno rešenje da Borjan ode na pozajmicu od godinu dana, pa će naredne sezone braniti boje Slovana iz Bratislave.

Toni Kros produžio ugovor sa Realom

Fudbaler Reala i nekadašnji nemački reprezentativac Toni Kros produžio je ugovor sa madridskim klubom do 30. juna 2024. godine, saopšteno je danas, ali ne navode se finansijski detalji ugovora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s)

Kros (33) je u Real stigao 2014. godine iz Bajerna, a za "kraljevski klub" odigrao je 417 utakmica i postigao je 27 golova. On je sa Realom osvojio 20 trofeja.

Kros se iz reprezentacije Nemačke povukao 2021. godine, a za nacionalni tim nastupio je na 106 mečeva i 17 puta se upisao u listu strelaca.

Kante u Al Itihadu

Francuski fudbalski reprezentativac N'Golo Kante potpisao je trogodišnji ugovor sa Al Itihadom, saopštio je danas klub iz Džede.

Al Itihad je na društvenim mrežama objavio fotografiju Kantea u dresu novog kluba. Francuski fudbaler Karim Benzema, koji je pre nedelju dana stigao u Al Itihad, poželeo je dobrodošlicu Kanteu u novi klub.

- Srećan sam što ću ponovo da igram sa tobom. I to u najboljem timu Saudijske Arabije - izjavio je Benzema, koji je sa Al Itihadom potpisao trogodišnji ugovor.

Francuski mediji podsećaju da je Kante (32) početkom juna potpisao trogodišnji ugovor sa Al Itihadom, ali je nekadašnji fudbaler Čelsija morao da prođe detaljne lekarske preglede pre nego što je ozvaničio saradnju sa šampionom Saudijske Arabije.

- Uzbuđen sam što ću da igram za 'tigrove' pred navijačima u Džedi - rekao je Kante, koji je za reprezentaciju Francuske odigrao 53 utakmice.

Kante je u Al Itihad stigao iz Čelsija, a pre londonskog kluba igrao je za Lester, Kaen i Bulonj.

Anhel di Marija se dogovorio sa Benfikom

Argentinski fudbaler Anhel di Marija postigao je dogovor sa Benfikom iz Lisabona, objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano. 

Di Marija ima ugovor sa Juventusom do 30. juna, a potom će zvanično preći u Benfiku, koja je prošle sezone osvojila titulu u portugalskom prvenstvu i igraće u Ligi šampiona.

Argentinski fudbaler je igračku karijeru počeo u Rozario centralu, a potom je od 2007. do 2010. godine igrao za Benfiku. On je potom nastupao za Real, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus.

Di Marija je prošle sezone odigrao 40 mečeva za torinski klub i postigao je osam golova, a krajem decembra 2022. sa selekcijom Argentine osvojio je titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ostavite komentar