Sport > Fudbal

Sada je KRAJ: Kilijan Mbape IZBAČEN iz tima PSŽ

PSŽ bi uskoro trebalo da ode na pripremnu turneju u Japan, ali će u "zemlju izlazećeg sunca" otići bez svoje prve zvezde

Izvor: K1info

22/07/2023 > 07:40

podeli vest:

Sada je KRAJ: Kilijan Mbape IZBAČEN iz tima PSŽ
Foto: AP Photo/Thibault Camus


Haos na relaciji Kilijan Mbape – Pari Sen Žermen traje već neko vreme, a nakon poslednjeg poteza čelnika tima sa Parka prinčeva, čini se da je rastanak pitanje dana.

Naime, PSŽ bi uskoro trebalo da ode na pripremnu turneju u Japan, ali će u "zemlju izlazećeg sunca" otići bez svoje prve zvezde.

 

Mbape je po završetku prošle sezone poslao pismo klubu u kom je najavio da neće produžavati ugovor, nakon čega je usledio niz "otrovnih strelica" na obe strane, da bi sve kulminiralo odlukom tima iz prestonice Francuske da Mbapea udalji iz tima.

Podsećamo, Mbape je najavio da ne želi da aktivira klauzulu u ugovoru, ali ni da produži ugovor sa PSŽ-om, uz nameru da ostane još narednu sezonu u dresu ovog tima, nakon čega bi kao slobodan igrač mogao da ode u neku drugu ekipu.

Sa druge strane, ovo je prvi konkretan korak koji je PSŽ preduzeo kako bi Mbapeu pokazao da nema nameru da popusti, i da neće dopustiti da prva zvezda tima ode bez finansijske nadoknade.

Mbape je povezivan sa Real Madridom, u poslednje vreme i Liverpulom, a gde će igrati naredne sezone biće jasnije narednih nedelja.

.

Ostavite komentar