Sport > Fudbal

TSC se oprostio od LIGE ŠAMPIONA: Braga ima dala 4 komada za 20 minuta!

Užasan početak utakmice za domaće, koji su ipak zatresli mrežu Portugalaca

Izvor: K1info

15/08/2023 > 20:40 >> 22:02

podeli vest:

TSC se oprostio od LIGE ŠAMPIONA: Braga ima dala 4 komada za 20 minuta!
Foto: Starsport


Fudbaleri TSC-a nisu uspeli da se plasiraju u plej-of Lige šampiona, pošto su u Bačkoj Topoli poraženi od Brage rezultatom 4:1 (4:1) u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.

TSC će nastaviti takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope, a Braga će u plej-ofu Lige šampiona igrati sa boljim iz duela između Panatinaikosa i Olimpika iz Marseja.

Dobro i sa dosta energije ušao je TSC u ovu utakmicu uz nekoliko pokušaja ka golu rivala. Međutim, sve je to bilo kratkog daha. 

Braga je povela u 8. minutu. Ostao je sam Pici, imao je prostora i da vidi gde je golman Simić, koga je matirao udarcem po zemlji od stative. Ovim golom portugalski napadač, čini se, rešava sve dileme, nakon prvog meča i pobede od 3:0.

Već u 13. minutu, Braga je duplirala vođstvo. Ostao je sam Bruma iskosa na levoj strani, nikog nije bilo oko njega, što je krilni napadač portugalskog tima iskoristio da zatrese mrežu Topolaca.

Samo tri minuta kasnije, na semaforu je pisalo - 0:3. Za devet minuta je TSC je primio čak tri gola i preti domaćima istinska katastrofa. Đalo je pogodio posle asistencije Picija, bio je brži od Cvetinovića i lako matirao Simića.

Foto: Starsport

 

Šta onda reći za akciju iz 21. minuta i 0:4? Kombinovali su Bruma i Pici, lopta je došla do Al Musratija, koji je imao vremena da se namesti i pogodi mrežu TSC-a.

Konačno, u 40. minutu TSC je pokazao da ume da igra fudbal - 1:4. Rakonjac je dobio loptu, uspeo je da umakne rivalima i snažnim udarcem sa ivice kaznenog prostora je savladao Magaljaeša, golmana Brage.

Srpski tim se nije proslavio u "kamenolomu" ni protekle sedmice, gde je izgubio od portugalskog predstavnika rezultatom 3:0. Braga u plej-ofu čeka boljeg iz duela Panatinaikos - Marsej.

Ostavite komentar