Sport > Fudbal

SAVIĆ rekao svojim "KLINCIMA" posle RAZBIJANJA ZVEZDE da ne dignu GLAVU i ostanu ČESTITI, a šta je rekao BAHAR?

Poslednji put crveno-bele u prvenstvu je pobedio Radnik u Surdulici (2:1) pre 22 meseca

Izvor: K1info

26/08/2023 > 21:32

podeli vest:

SAVIĆ rekao svojim "KLINCIMA" posle RAZBIJANJA ZVEZDE da ne dignu GLAVU i ostanu ČESTITI, a šta je rekao BAHAR?
Foto: Starsport


Fudbaleri Voždovca su pobedili Crvenu zvezdu sa 3:2 (2:0) u petom kolu Superlige Srbije, što ne samo da je prvi poraz čete iz Ljutice Bogdana u ovoj sezoni, nego i prvi izgubljeni meč posle skoro dve godine. Trener "zmajeva" Marko Savić izneo je utiske posle velike pobede, kojoj nije pridao značaj kakav zaslužuje.

Savić nije bio euforičan, iako je najmađa ekipa u srpskom prvenstvu, sa prosekom od 20,9 godina, uspela da nanese Zvezdi prvi poraz u Superligi posle čak 22 meseca, odnosno da ponovi što je poslednji put uradio Radnik u Surdulici (2:1).

- Ne bih ja pričao mnogo o ovome. Splet okolnosti, Zvezda je bila bolja. Ja bih rekao mojim momcima da već od ponedeljka zaborave na ovo. Da ne dignu glavu, oni su mladi. Pre svega je bitno da oni ostanu čestiti ljudi - rekao je Marko Savić.

Voždovac ostaje jedna od neporaženih ekipa u Superligi Srbije, a trener jedne od poraženih ekipa izneo je utiske posle kraha u petom kolu Superlige Srbije.

- Nekad se desi da konstantno napadate, ali da protivnik iskoristi promašaje. Mislim da je 3:0 bilo previše, ali da smo iskoristili šanse iz prvog poluvremena i sa starta drugog dela igre, pobedili bi. Moramo da naučimo iz ovog i da dobrom igrom u narednom periodu uzvratimo navijačima koji su i danas bili sjajni - rekao je strateg Crvene zvezde Barak Bahar.

Foto: Starsport

 

Izraelski stručnjak je naveo i da ekipi ta podrška Delija znači, i pored poraza.

 - Da, podrška nas čini boljim i moraćemo mnogo toga da im vratimo naredne nedelje - zaključio je Bahar.

Standings provided by Sofascore

Ostavite komentar