Sport > Fudbal

Završena letnja FUDBALSKA PIJACA: Čelsi začinio foto-finiš, Stigli Obamejang i Zakarija

Letnji prelazni rok otvoren je 10. juna i biće zatvoren 1. septembra 2022. godine

Autor: K1info

31/08/2022 > 07:45

podeli vest:

Završena letnja FUDBALSKA PIJACA: Čelsi začinio foto-finiš, Stigli Obamejang i Zakarija
Foto: K1info/Facebook: Manchester, Lazio/fcbarcelona.com/realmadrid.com


Svih pet najboljih liga u Evropi će završiti posao istog dana, iako postoje male razlike u pogledu vremena.

Svi oni koji gaje ambicije da se bore za dobar plasman u takozvanim velikim ligama će 1. septembra konačno imati kompletirane svoje ekipe za jesenju polusezonu 2022/23.

Neki će, međutim, dobiti malo više vremena od drugih.

Vreme zatvaranja fudbalske "pijace" u Top 5 liga u Evropi:

 
Premier League   11pm BST  
La Liga   10:59pm local time  
Seria A   5pm local time  
Bundesliga   5pm local time  
Ligue 1   11:59pm local time  

 

Kad je o Srbiji reč, prelazni rok traje do 15. septembra, pa tako naši klubovi imaju još vremena da se pojačaju, posebno Partizan i Crvena zvezda koji nastavljaju Evropska takmićenja.

U svakom slučaju, pratite uživo na K1info šta se dešava u samom finišu prelaznog roka:

23.50 -  Denis Zakarija u Čelsiju

Sada je londonski klub i zvanično potvrdio. Švajcarski vezista je stigao iz Juventusa na pozajmicu s pravom otkupa za 30.000.000 evra

 

 

01.30 - Gotovo je - Obamejang u Čelsiju

Čelsi i zvanično potvrdio transfer Pjer Emerika Obamejana iz Barselone. Gabonac je navodno plaćen 12.000.000 evra katalonskom klubu (izvor: Barselona) i potpisao je na dve godinu uz opciju za treću. Opet će raditi sa Tomasom Tuhelom sa kojim je imao sjajnu saradnju u Dortmundu. 

 

 

18.25 - Ćaleta Car u Sautemptonu

Duje Ćaleta Car upravo prolazi lekarske preglede u Sautemptonu. Transfer iz Marselja iznosi oko 12.000.000 evra. Podsetimo, hteo ga je i Vest Hem.

18.00 - Kraj prelaznog roka u Bundesligi

Kraj prelaznog roka u Nemačkoj! Uskoro ćemo znati ko je sve na vreme obavio transfere a ko je zakasnio...

17.30 - Zvanično je, Vilijan u Fulamu

 Vilijan je novi član Fulama! Iskusni Brazilac je prošao probu i potpisao na 12 meseci za londonske belo-crne.

 

 

16.22 - Pičini našao klub

Bivši Zvezdin desni bek Kristijan Pičini ima novi klub. Italijan je potpisao za nemačkog drugoligaša Magdeburg.

16,11 - Frka oko Daglasa Luiza

Biće frka oko Daglasa Luiza danas... Aston Vila je dobila Arsenalovu prvu ponudu tešku 23.000.000 evra i ne želi da proda Brazilca koji je u poslednjoj godini ugovora. Ipak, igrač insistira na transferu, a Arsenal uskoro šalje i drugu ponudu.

15.20 - Ovome se niko nije nadao - Marselo u Lesteru?

E ovome se stvarno niko nije nadao! Brazilski veteran Marselo je blizu dogovora sa Lesterom. Da podsetimo, legendarni levi bek je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Real Madridom.

 

 

14.35 - Fabricio Romano objavio: Dogovorili se Barselona i Čelzi

Prema ovom izvoru, Obamejang će u Čelzi, a u suproznom pravcu će 14.000 evra i Markus Alonso

 

 

14.27 - Čumića jurio Partizan, od potpisao za Vojvodinu

Dosadašnji fudbaler Olimpijakosa Nikola Čumić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, saopštio je novosadski klub.

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić zahvalio se rukovodstvu Olimpijakosa i čestitao Čumiću na transferu u novosadski klub.

Čumić je rođen u Užicu, 1998. godine, ponikao je u Slobodi, iz koje je preko Metalca stigao do niškog Radničkog. Zatim je stigao u Olimpijakos, ali nije imao značajnu minutažu, pa je išao na pozajmice u Sporting iz Hihona i Luceren. Uglavnom je igrao kao krilni napadač, ali može da nastupi na više pozicija.

Čumić je osmo pojačanje Vojvodine. U novosadski klub su u letnjem prelaznom roku stigli Lazar Carević, Mamadu Traore, Radomir Milosavljević, Iv Baraj, Filip Malbašić, Uroš Nikolić i Nemanja Nikolić.

 

 

14.20 - Nastasić kod Rajkovića?

Srpski fudbalski reprezentativac Matija Nastasić blizu je tome da se priključi saigraču iz nacionalnog tima Predragu Rajkoviću u redovima Majorke, prenose italijanski mediji.

Nastasiću ugovor sa Fjorentinom ističe juna 2023, njegova plata je opterećenje za budžet italijanskog kluba, a srpski štoper želi da igra kako bi se izborio za mesto na Mundijalu u Kataru.

 

 

Transferom bi, dakle, bile zadovoljne sve tri strane, a ostalo je samo da se Fjorentina i Majorka dogovore oko visine obeštećenja.

14:26 - Škrinjar iz Intera u PSG? Italijani čekaju 80 miliona

- Verovatno najveći transfer u ovom prelaznom roku. Inter je za sada poslao ponudu vrednu 50 miliona evra i dodatnih 10 miliona kroz razne bonuse. Ta ponuda odbijena je od strane PSG koji striktno traži 80 miliona. Čekamo šta će se dalje desiti. Uskoro više informacija na K1info...

14:00 - Ludnica u Valensiji

Valensija je prodala Gomeza u Trabzon ali to je samo jedan u nizu poslova koje očekuju danas da završe. Propao im je Brajan Hil iz Totenhema, pa pokušavaju da dovedu Klajverta iz Rome. Pregovaraju sa Huanom Matom, a moguć je i dolazak Hamesa Rodrigeza iz Katara. Radi se na odlascima Solera u PSŽ, Valjeha u Rajo, Račića u Bragu... Ako stigne dobra ponuda, na prodaju je i sjajni golman Mamardašvili.

13:31 - Uvek ti problemi sa bekovima u Barseloni..

Đordi Alba odbija da napusti Barselonu i ode na pozajmicu u Inter. Sa druge strane, Ektor Beljerin je jako blizu povratka u klub u kojem je ponikao. Jedino što čeka jeste finalni poziv Barselone nakon što je odbio Italijanski klub.


13:29 - Brajan Hil saga

Propao je transfer Brajana Hila iz Totenhema u Valensiju. Tačnije, nova pozajmica. Iako je Đenaro Gatuzo tvrdio da je 99 odsto sve dogovoreno. Totenhem je jutros ipak odlučio da pošalje Španca na novu pozajmicu na Mestalju. Valensija se sada okreće drugim rešenjima. Mete su Timoti Vea iz Lila i Džastin Klajvert iz Rome.

13:18 - Konačno poslata ponuda za Daglasa Luiza

Arsenal je i zvanično poslao Aston Vili ponudu za Daglasa Luiza - 23 miliona evra! Ostao je još odlazak Dendonkera.

12:54 - Brekalo u Sampdoriji?

Hrvatsko krilo Josip Brekalo bi mogao da se vrati u Italiju gde je prošle sezone igrao za Torino na pozajmici iz Volfzburga. Sada Sampdorija želi da ga pozajmi od Nemaca.

12:46 - Nastasić se seli u Maljorku

Matija Nastasić se seli u Maljorku! Nakon dogovora između Fiorentine i Maljorke Nastić ima novo mesto za boravak. Uskoro opširnije na K1info...

12:29 - Ilaišova plovidba po klubovima posle Barselone se nastavlja

Lajpcigov vezista Ilaiš Moriba je na putu za Valensiju gde će opet provesti sezonu kao pozajmljen igrač.

 


12:11 - Ronaldo možda da, možda ne, čija je poslednja?

I pored jučerašnjih navoda Erika Ten Haga kako ne očekuje odlazak Kristijana Ronalda, madridska Marka tvrdi da želja Portugalaca za odlaskom ne jenjava i da je Napoli poslednja opcija koja mu je preostala.

12:03 - Borba Arsenala za Daglasa Luiza počinje sada..

Arsenal je konačno poslao ponudu za igrača kog su dugo čekali. Ponuda je "teška" 20 miliona evra, a pošto je Daglas ušao u svoju poslednju godinu ugovora Aston Vila mora brzo da razmišlja ako planira da zaradi.

11:24 - Brajtvajt odlazi u Espanjol

Nakon što je Barselona teškom mukom uspela da raskine ugovor sa Brajtvajtom, Espanjol je odlučio da uzme napadača. Po saznanjima Fabricija ugovor je u trajanju od 3 godine a Brajtvajt će uskoro krenuti na medicinski pregled.


11:14 - Antoni u Junajtedu
Pre nekoliko dana Mančester junajted je potvrdio dogovor sa Ajaksom, danas i ozvaničio dolazak Antonija. Uskoro opširnije na K1info...


11:08 - Zvezda dovela Edmunda Ada
 

Posle teških pregovora između Zvezde i Šerifa klapna je pala na pozajmicu sa obaveznim otkupom. Detalji ugovora još uvek nisu sigurni ali je sve izglednije da je Edmund novo pojačanje FK Crvena zvezda.
 

10:53 - Artur iz Juventusa u Liverpul

Artur napušta Juventus i odlazi u Liverpul na pozajmicu. Medicinski pregledi zakazani su za danas popodne a Liverpul nema pravo otkupa.


10:16 - Kasper Dolberg odlazi u Sevilju

Danski napadač zvanično je novi član Sevilje. Nica ga je pustila na pozajmicu uz mogućnost otkupa. Uskoro opširnije na K1info...


10:03 - Dest u Milanu

Barselona i Milan postigli su dogovor da Dest postane novi igrač Milana. Kako prenosi Fabricio u pitanju je pozajmica sa pravom otkupa u vrednosti od 20 miliona. Dest će moći nakon pozajmice da potpiše ugovor do 2027 godine. Kako takođe navodi Fabricio, Dest će danas u 16h potpisati ugovor na San Siro stadionu.


10:00 - Huan Mata ponovo kući?

Valensija razmatra mogućnost da posle 11 godina vrati Huana Matu. Španac je bez ugovora, čeka poziv bivšeg kluba, ali na Mestalji još nisu sigurni da li da ga angažuju.

09:58 - Tjemue Bakajoko u Nici do kraja dana?

Francuski vezista mogao bi do kraja dana da se rastane sa Čelsijem i potpiše ugovor sa Nicom, tvrdi Ekip.

09:56 - Barselona ipak još godinu dana sa Depajom

Katalonski Sport tvrdi da Holanđanin neće odlaziti sa Nou Kampa poslednjeg dana prelaznog roka. Navodno, odlučio je da ostane i odradi poslednju godinu ugovora sa katalonskim klubom.

09:53 - PSŽ preneo muke Valensiji

Uspeo je Pari Sen Žermen da se reši plate Julijana Drakslera, ali ne u celosti. Portugalski Rekord piše da će Parižani Draksleru plaćati 80 odsto godišnjih primanja tokom boravka u Benfiki, što je navodno 7 miliona evra. Lisabonski klub će uz preostalih 20 odsto biti u obavezi da za jednogodišnju pozajmicu bez prava otkupa plati Svecima 2 miliona 500 hiljada evra, dodaje Rekord.

09:50 - Sevlja Račića opet šalje u Portugal

Posle dve sezone u prvom timu Valensije, novi trener Đenaro Gatuzo je ipak odlučio da ne računa na njega. Kao kec na 10 u tom momentu se javila Braga sa ponudom i dogovor je ubrzo postigut. Takođe, treba napomenuti da pomenuti Portugalski klub ima opciju otkupa.

 

00.19 - Kraj u Holandiji

Prelazni rok u Holandiji je završen u ponoć. Ajaks je u minut do 12 angažovao Lukasa Okamposa, ali izgleda da mu je propao transfer golmana Odisejasa Vlahodimosa.

Foto: AFC Ajax

 

"BOMBA" pred derbi: Berluskoni HOĆE ERAKOVIČA

19:25 - Torino se zvanično rastao sa Simoneom Zazom

Italijanski napadač je među Bikove stigao pre tri godine iz Valensije za 12.000.000 evra. U jednom trenutku je Espanjol bio zainteresovan za njega, videćemo da li je i dalje.

 

17.48 - Rešena "misterija Ronaldo", Van Bisaka ostaje

 

Nedeljama se spekulisalo da portugalski napadač napušta klub. Dovodio se u vezu sa mnogobrojnim klubovima, a navodno je i lično insistirao na odlasku. 

Na kraju nije uspeo da pronađe željeni angažman, pa ćemo ga i dalje gledati u dresu Crvenih đavola.

- To je jasno. Potrebni su nam kvalitetni igrači. Treba vam više igrača u rotaciji kako biste održali konzistentnost - rekao je menadžer Ten Hag na pitanje o ostanku Ronalda.

Foto: Tanjug/AP Photo/Ian Walton

 

Ista je situacija i sa desnim bekom Aronom van Bisakom, koji je izgubio mesto u startnoj postavi otkako je Holanđanin stigao na klupu.

- Aron ostaje u klubu. Ekipa će ostati ovakva od septembra, bar do januara - poručio je Ten Hag.


17:15 -  Ferencvaroš doveo Amera Gojaka iz zagrebačkog Dinama

Mađarski šampion i rival Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope doveo je iz zagrebačkog Dinama Amera Gojaka. Hrvatski klub je od prodaje zaradio 1.000.000 evra.


16:03 - Liverpul poslao ponudu za Luisa Daglasa

Liverpul je za Daglasa ponudii 20 miliona funti, a treba podsetiti da je brazilskom veznom igraču ostalo još godinu dana u Aston Vili i time je ovom klubu u velikom interesu da ga proda sada, nego da sledeće godine ode besplatno.


15:43 - Madi Kamara zvanično na pozajmici u Romi

Madi Kamara je i zvanično stigao na pozajmicu u Romu vrednu milion evra. Vučica će na kraju sezone moći da ga otkupi od Olimpijakosa za 12 miliona evra.


15:20 - Aster Vranks u Volfsburgu?

Milan i Volfsburg vode završne pregovore oko talentovanog centralnog veziste Astera Vranksa. Milanova ponuda je milion evra za pozajmicu i još 11 miliona za otkup, a Vukovi će pokušati da izboksuju i određene bonuse.

15:18 - Ajaks dovodi najpoželjnijeg slobodnog agenta Florijana Griliča

Ajaks je ugrabio jednog od požejnijih slobodnih agenata ovog leta, Florijan Grilič je potpisao jednogodišnji ugovor sa Kopljanicima uz opciju produžetka na još godinu dana.

15:12 Ko će biti kralj Selte - Jago Aspas ili Jergen Strand Larsen?

Selta i pored fenomenalnog Jago Aspasa dovodi pojačanje vredno 10 miliona evra. U pitanju je devetka holandskog kluba Groningena, Jergen Strand Larsen. Ostaje nam da pratimo špansku ligu i vidimo kako će se dalje odvijati ova situacija i ko će biti kralj Estadio de Balaídos terena.

15:07 - Mejtlant-Najls na pozajmici u Sautemptonu?

Sautempton je krenuo po Arsenalovog Ajnslija Mejtland-Najlsa. Uskoro bi trebalo da zaključi pozajmicu sa pravom otkupa, a istovremeno će produžiti ugovor sa Topdžijama koji ističe narednog leta.

Kako tvrdi Fabricio Romano medicinski pregled će se uskoro održati.


14:57 - Jan Karlo Simić potpisao za Milan

Tinejdžer srpskih korena Jan Karlo Simić (17) potpisao je za Milan. Rosoneri su ga platili Štutgartu 1.000.000 evra i odmah ga prosledili u Primaveru.

14:30 - Vesli Fofana u Čelsiju 

Čelsi je promovisao svoje najskuplje pojačanje ovog leta. Postoji dosta različitih informacija o visini obeštećenja, ali po Atletiku vrednost ugovora izgleda ovako: obeštećenje sa lako dostižnim bonusima bi trebalo da bude nešto više od 81.000.000 evra


14:07 - Ajaks neće Okamposa, ne pušta Kudusa

Ajaks ne želi da kupi Lukasa Okamposa od Sevilje ni po sniženoj ceni od 15.000.000 evra. U međuvremenu je Mohamed Kudus dogovorio lične uslove sa Evertonom i zataržio upravi Ajaksa da ga pusti u Premijer ligu, ali klub to ne želi da uradi.

13:15 - Ektor Beljerin: Sasuolo ili Barselona pitanje je sad?
Sasuolo se nada da će uspeti da dovede Ektora Beljerina iz Arsenala, ali Španac čeka mig iz Barselone...

12:44 - Džejms Garner na korak da postane novi igrač Evertona

Između Mančester Junajteda i Evertona postigut je u celosti dogovor oko transfera Garnera u Everton. Ugovor je vredan 15/20 miliona funti, tačna cifra će se odlučiti u toku dana a trenutno se vrše pregovori oko uslova samog igrača. Kako javlja Fabricio Romano jedino što preostaje jeste da se Garner odluči da li ima još klubova u trci ili odlazi u Everton. 

12:41 - Još jedan Srbin u Premijer Ligi

Austrijski gorostas karijeru nastavlja u Premijer ligi. Vulverhempton je predstavio Kalajdžića kao novo pojačanje plaćeno 18 miliona fiksno uz mogućnost da Štutgard zaradi dodatno na ime bonusa.


12:11 - Džejms Garner na korak do Evertona?

Skaj Sport pod vinjetom ekskluzivno javlja da je Everton na korak od potpisa Džejmsa Garnera, mladog defanzivnog veziste Mančester Junajteda, kao i da će Crveni Đavoli zaraditi 17.500.000 evra prodajom 21-godišnjaka.

12:09 - Mihajlo Mudrik Šahjor ili Brentford?

Spremni su u Brentfordu da sruše klupski rekord kako bi doveli ukrajinskog supertalenta Mihajla Mudrika. Londonski klub je već spremio 30.000.000, ali Šahtjor će biti tvrd pregovarač.

12:04 - Alonso čeka samo Barsleonu

Prema saznanjima Fabricija Romana u utorak je poslata ponuda Čelziju za Markusa Alonsa od strane Intera. Agenti Alonsa su pokušali da istraže mogućnost da se Alonso preseli u Gosens predeo, ali njegova poruka bila je jasna: on čeka Barselonu i nikako drugačije. 
Podsetimo da je Alonso već u Aprilu usmeno dogovorio sve uslove sa Barslonom za ugovor na 3 godine - jedino Barselona dolazi u obzir!


11:56 Transfer Gosensa u Bajer otpada

Nakon sastanka sa Nemcima Čelzi odlučuje poslednji dan da ipak ne želi da proda Gosensa Bajeru. Kako Fabricio Romano saznaje jedina mogućnost da ovaj levi bek ode jeste da u poslednjem momentu stigne ponuda nekog drugog kluba, do tada, Čelzi namerava da zadrži Nemca u svojim redovima.

11:53 - Nema dogovora za Obamejanga

Čelnici Barsleone i Čelzija jutros su se sastali kako bi se dogovorili oko transfera Obamejanga u Čelzi ali još uvek nisu uspeli da nađu zajednički jezik. Sastanak se odlaže za popodnevne sate, ali kako Fabricio Romano prenosi još uvek ništa nije gotovo.


11:45 - Ništa od transfera Džastina Klajverta u Fulam
 

Dejvid Ornštajn sa Atletika javlja da je transfer Džastina Klajverta u Fulam propao. Holanđanin nije dobio radnu dozvolu.

11:39 - Abdo Dialo odlazi u Lajpcig?

Lajpcig je poslao zvaničnu ponudu PSG-u za Fancuskog defanzivca. U pitanju je pozajmica a za sada se nije razgovaralo o mogućoj kupovini igrača na kraju ugovora. Prema navodima Fabricija Romana u trku je ušao i jedan klub iz Premijer Lige ali Lajpcig nastavlja da pritiska sa svojom ponudom.


11:37 - Kasper Dolberg odlazi u Sevilju?

Sevilja je pornašla napadača na Azurnoj obali. Kasper Dolberg bi tokom dana trebalo da obavi lekarske preglede te da napusti Nicu koja ga je pre tri godine platila Ajaksu 20 miliona i 500.000 evra.


11:33 - Eduardo Mišut odlazi iz PSG

Francuski vezni igrač napušta PSG i odlazi na pozajmicu u Sanderlend i može da ga otkupi za 5 miliona evra. 
Kako Fabricio Romano javlja sve je već potpisano, u ugovor je upisana i otkupna klauzula i svi problemi koji su bili do sada su rešeni.

11:26 - Vilfred Zaha "ne mrda" iz Kristal Palasa

Patrik Vijera nema dilemu - najbolji igrač Kristal Palasa Vilfred Zaha neće mrdnuti sa Selhust parka ovog leta.


11:22 - Golman Samjuel Portugal za 4 miliona u Portu

Zanimljiv transfer Porta koji će platiti Portimonenseu 4 miliona evra za golmana Samjuela Portugala (28). Brazilski čuvar mreže će potpisati ugovor do 2027. godine u koji je uključena i izlazna klauzula od 30 miliona. Portimonense će zadržati pravo na 10 odsto novca od naredne prodaje.

11:16 - Serđino Dest u Junajted ili Viljareal?

Serđino Dest razmatra opciju za odlazak na pozajmicu u Viljareal i trenutno se vode pregovori u Barseloni. Kako takođe prenosi Fabricio Romano, Desta razmatra i Mančester Junajted. Mogućnost da Dest dođe u Junajted nije nemoguća ali će se dogoditi isključivo ako iz Junajteda ode Van-Bisaka.


10:52 - Džejms Garmer blizu odlaska u Lester?

Kako prenosi Fabricio Romano trenutni vezni igrač Mančester Junajteda sve je bliži da pređe u Lester. Po informacijama koje nam donosi Fabricio Lester i Mančester su dogovorili sve uslove i sada se čeka Džejmsova odluka.

 

10:46 - Žeremi Boga u Lesteru?

Fabricio Romano tvrdi da je Lester krenuo po Atalantinog Žeremija Bogu. Žeremi Bogu je izrazio svoju želju za ovim transferom, a šta će se dalje desiti sa ovim transferom možete pratiti na K1info uživo.
 

10:35 - Ajaks vraća Okampusa sa aerodroma i odustaje od kupovine?!

Događaj koji se retko događa u fudbalu! 
Lukas Okampus je vraćen sa stadiona posle sledeće poruke Nadzornog organa: "Neodgovorno poslovanje".
Prilikom svakog transfera većeg od 1 milion, klub je dužan da opravda svoje rashode. 
Kada je Ajaks poslao ponudu Nadzornom organu, odgovor nije dobio sve dok Okampus nije sleteo na aerodrom, zbog čega je Okampus morao da se vrati u Sevilju, a Sevilja odustane od kupovine.


10:26 - Samu Čukvueze u Čelziju?

Španski mediji pišu da Everton kreće po Samua Čukvuezea i da Karamele već uveliko pregovaraju sa Viljarealom. Nigerijski napadač prema Transfermarktu vredi 20 miliona evra.

 

09.55 - Blokiran transfer Lukasa Okamposa

Bio je Lukas Okampos juče viđen kao već gotova zamena za Antonija u Ajaksu, ali je nadzorni odbor kluba blokirao transfer. Klupska vrhuška je smatrala da je u ovom trenutku neodgovorno platiti Argentinca 20.000.000 evra i dati mu višegodišnji ugovor sa velikodušnom platom.

09.50 - Marko Asensio ostaje u Realu?

Budućnost Marka Asensija u Real Madridu čitavog leta bila je vrlo upitna, ali je prema tvrdnjama španskih medija, krilni fudbaler odlučio da ostane na Santjago Bernabeuu. Pomogao je razgovor sa Karlom Ančelotijem jer je nakon njega Španac shvatio da ima poverenje svog trenera.

 

08.20 - Umar Sadik karijeru nastavlja u Real Sosijedadu

Reprezentativac Nigerije se 2020. godine preselio iz Partizana u Almeriju, tada člana druge španske lige, uz posebne klauzule daljih transfera. 
Istakao se golovima i pomogao klubu da stigne do Primere, a sebe je preporučio jačim i bogatijim španskim klubovima.
Kako prenosi čuveni insajder Fabricio Romano, Sadik će preći za 25 miliona evra, što uključuje sve bonuse, deo dogovora je i 15 posto od dalje prodaje.


Od svega toga 10 odsto ide crno-belima, pošto je to bila jedna od klauzula prilikom prodaje u Almeriju. To znači da bi u Humsku trebalo da stigne oko 2,5 miliona evra.
Nigerijski napadač biće zamena za Aleksandera Isaka koji je iz Sosijedada otišao u Njukasl za neverovatnih 70 miliona evra. Partizan je zahvaljujući raznim klauzulama do sada na njegovom transferu inkasirao oko devet miliona evra, suma će premašiti zbir od 10 miliona. 

07.00 - Sporting priprema novu ponudu Artura

Alfredo Pedula izveštava da Sporting CP priprema novu ponudu za vezistu Juventusa Artura Mela.

Brazilac se već dugo dovodi u vezu sa odlaskom iz Torina, a u prošlosti su se Arsenal i Mančester junajted pominjali kao moguće destinacije.

07.00 - Kurzava na pozajmici u Fulamu:

 

07.00 - Fudbaleri Mančester Junajteda žele da Ronaldo ode (Izvor: ESPN)

 

 

Ostavite komentar