Sport > Fudbal

Oglasio se NEMANJA GUDELJ! Otkrio Špancima kako mu se OSEĆA BRAT posle ŽIVOTNE DRAME

Dragiša Gudelj, srpski fudbaler je po drugi put kolabirao na terenu

Izvor: K1info/kurir.rs

04/12/2023 > 11:00

podeli vest:

Oglasio se NEMANJA GUDELJ! Otkrio Špancima kako mu se OSEĆA BRAT posle ŽIVOTNE DRAME
Foto: društvene mreže/starsport


Srpski reprezentativac i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj oglasio se povodom jezive situacije kroz koju je juče prošao njegov brat, Dragiša. Vezista Sevilje je posle utakmice protiv Viljareala stao pred novinare, koje je zanimalo kako se Dragiša oseća.

Iskusni fudbaler nije bio preterano raspoložen za priču, već je samo dao kratku izjavu.

- Razgovarao sam s njim neko vreme. Sve je dobro, hvala - rekao je Nemanja Gudelj.

Da podsetimo, Dragiša Gudelj, srpski fudbaler je po drugi put kolabirao na terenu. Pošto je u martu ove godine brat reprezentativca Srbije Nemanje ostao bez svesti na terenu, juče se desilo isto.

Nedugo zatim se na mrežama pojavio i snimak njegovog pada na zemlju i trenutak gubitka svesti. Ono što ipak može sve da raduje jeste da situacija nije bila dramatična kao prošli put, da je Dragiša odmah prevezen u bolnicu, a da je iz nje brzo pušten, pa se vratio svojim saigračima.

Povodom situacije se i juče, 3. decembra, oglasio Nemanja Gudelj. On je kratko ostavio samo jednu poruku vezanu za svog brata, Dragišu, i to tako što je ubacio postavio njegovu sliku na Instagram, uz emotikon srca, kojim je pružio podršku svom bratu.

Foto: Instagram/nemanjagudel

 

Kada se u martu samo srušio na terenu, dok su se lekari borili za njegov život, svaki igrač iz njegovog tima i svaki navijač je strepeo zbog mlađeg Gudelja, rođenog brata srpskog reprezentativca Nemanje. 

Iz Kordobe su se kasnije oglašavali rekavši da je fudbaler koji je umro na terenu osoba koja je brzo kupila srca svih u svlačionici, a kada se posle svega vratio fudbalu i zaigrao kao da se ništa nije desilo - Dragi Gudelj je postao miljenik kompletne javnosti, a posebno sigrača i navijača svog tima.

Ostavite komentar