Sport > Fudbal

NOVI MIJATOVIĆ UZBUĐUJE SRBIJU! Svi bruje o zvezdinom NOVOM MLADOM talentu!

Španci tvrde da Srbija ima novog Peđu Mijatovića

Izvor: K1info

19/12/2023 > 10:42

podeli vest:

NOVI MIJATOVIĆ UZBUĐUJE SRBIJU! Svi bruje o zvezdinom NOVOM MLADOM talentu!
Foto: Starsport


Jovan Mijatović igra sjajno ove sezone u dresu Crvene zvezde. Momak koji ima samo 18 godina, pobrao je mnoge simpatije, pa već sad ne samo u Srbiji! U prošlom kolu postigao je het trik na gostovanju crveno belih u Subotici, a danas o njemu piše španska Marka! Tekst o mladom igraču crveno-belih objavljen je pod nazivom: "Jovan, novi Mijatović":

"Predrag je trenirao u Partizanu, a Jovan, za razliku od bivšeg igrača Reala Madrida, sija u Crvenoj zvezdi. Postigao je tri gola protiv Spartak Subotice (1-4) i svrgnuo Dejana Stankovića s trona najmlađeg igrača (18 godina, 5 meseci i 5 dana) koji je potpisao het trik u dresu evropskog prvaka iz 1991. godine. To je postigao pre meća koji klub očekuje protiv Partizan u Večitom derbiju".

Marka ističe veliko interesovanje za srpskog fudbalera.

„Juventus, Fejnord i Zenit pažljivo prate Mijatovića. Protiv Mančester Sitija (2-3) već je ostavio svoj trag u Ligi šampiona. Dva puta je pogodio stativu. Novi Zvezdin talenat ima vrlo različite profile: snalazi se na malom prostoru, ali takođe ima dovoljno brzine za probijanje prostora. U šesnaestercu, ponavljamo, uprkos tome što nije izrazito visok, ume da skoči i igra glavom. Već je postigao nekoliko golova glavom. Zapamtite: u Srbiji su uzbuđeni zbog novog Mijatovića“, zaključuje se u tekstu.

U narednim godinama videćemo kakva budućnost očekuje talentovanog fudbalera.

Ostavite komentar