Sport > Fudbal

Zvezda pred Mačvu VEŽBALA PENALE, neće da doživi SUDBINU PARTIZANA

Trener Miloš Milojević izvešće na teren najbolje što ima, a napad će prvi put predvoditi Kulibali

Izvor: K1info

29/09/2022 > 09:00

podeli vest:

Zvezda pred Mačvu VEŽBALA PENALE, neće da doživi SUDBINU PARTIZANA
Foto: Starsport


Crvena zvezda nema nameru da doživi sudbinu Partizana koji je u sredu senzacionalno ispao iz Kupa Srbije od Radničkog u Sremskoj Mitrovici.

Doduše, i pre ovog iznenađujućeg rezultata, treneru crveno-belih Milošu Milojeviću bilo je jasno da ne ide u Šabac na uzlet i da je Mačva ozbiljan protivnik. I zato će danas poslati na teren - najbolje što ima u ovom momentu,

Trener šampiona nije izdiktirao sastav, otkrio je samo da će navalu predvoditi Kulibali koji još uvek nije opravdao epitet pojačanja, pa mu je ovo savršena prilika da se pokaže u novom klubu.

Ipak, pretpostavlja se da će sastav Zvezde za Mačvu izgledati ovako: Popović, Gobeljić, Milunović, Pankov, Rodić, Nikolić, Sanogo, Katai, Ivanić, Mitrović i Kulibali.

Foto: Starsport

 

Milojević je u superlativu pričao o narednom rivalu, dobro ga je secirao i očekuje tešku utakmicu koja kreće od 16 sati u gradu na Savi.

- Mačva je tradicionalan srpski klub sa mnogo igrača koji su igrali Superligu, pre svih Adamović, Pejović, Radunović... Tako da, kada je reč o pripremi meča, daćemo im na važnosti, ali kad krene utakmica gledaćemo samo nas. Ne zanima nas ko je preko puta, već samo koji su zahtevi pred našim igračima. Imamo igrače koji se vraćaju iz reprezentacija, moramo videti njihovo stanje. Igrači iz Afrike će imati dugo putovanje i to je nešto čime moramo da se pozabavimo, ali od igrača koji su tu, svi su kvalitetni i motivisani. Imamo dobar tim za sutra - rekao je Milojević, koji se osvrnuo i na Kalifu Kulibalija.

Foto: Starsport

 

- Profesionalac je i shvatio je da mora u Zvezdi da se "pogine" za svaku loptu na treningu, a potom i na utakmici. Došao je u periodu kada je trebalo da pomogne, to je učinio u Novom Pazaru, ali fizički nije bio na očekivanom nivou. Aleksandar Pešić je prvi napadač, Kulibali je tu da bude pomoć. U jednom trenutku nije moglo, ali sad sve bolje izgleda i uz podršku svih, biće sve bolji.

Milojević je rekao i da njegova ekipa vežba prekide, pogotovo penale, s obzirom na to da je ekipa iz Šapca već jednom izbacila ovaj klub iz ovog takmičenja pre pet godina.

- Bavimo se prekidima, tražimo ko nam je najbolji izvođač u trenutku. Mislim da imamo kvalitet da budemo ubojitiji u tom segmentu i da ranije otvaramo utakmice. Kada je reč o penalima, vežbamo ih kad god imamo prostora da to radimo. Ipak, voleo bih da se sve reši u 90 minuta, jer su penali lutrija i lično imam loša sećanja na njih. Mislim da sam samo jednom, i to poslednji put, dobio penale

 

 

 

Ostavite komentar