Sport > Fudbal

Samo nekoliko SATI NAKON OSVAJANJA TITULE, Real poručio da se NE ŠALI! Ova fudbalska BOMBA stiže u Madrid!

Jedan od najboljih igrača današnjice dolazi na Santjago Bernabeu

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

02/06/2024 > 14:50

podeli vest:

Samo nekoliko SATI NAKON OSVAJANJA TITULE, Real poručio da se NE ŠALI! Ova fudbalska BOMBA stiže u Madrid!
Foto: Pinterest


Real Madrid se ne šali. Uopšte. Sinoć su petnaesti put u istoriji klub postali prvaci Evrope, a njihov direktor Florentino Perez je izjavio kako već razmišlja o šesnaestoj... A zašto i ne bi kada Madriđani prave nove Galaktikose.

Ovaj nadimak postao je popularan početkom 20. veka kada su za Real igrale najveće zvezde tadašnjeg fudbala: Ronaldo, Raul, Zidan, Figo, Bekam, Roberto Karlos, Kasiljas, Salgado i drugi... Danas, na ovakav tim Reala, dolaze dva monstruozna igrača, jedan koji je već među najboljim fudbalerima na Svetu i jedan kojem to predvišaju...

U pitanju su Kilijan Mbape i brazilac Endrik!

Što se Endrika tiče on je sve već dogovorio još ranije i dolazi iz Palmeirasa i sa Realom će potpisati trogodišnji ugovor, sa klauzulom o automatskom produženju do 2030. godine. Prema najavama, iako o ovom delu ugovora nema zvanične potvrde, Real će Palmeirasu platiti 40 miliona evra, plus 20 miliona u potencijalnim bonusima. Uz 12 miliona evra na ime poreza.

 

 

Ali ono što se čeka sledeće nedelje je zvanično dolazak ni manje ni više nego Kilijana Mbapea! Mnogi su preneli da je sve gotovo i da je već potpisao ugovor, čovek koga svi prate i vole, čuveni Fabrizio Romano se oglasio i rekao da je sve gotovo, Mbape je potpisao sa Realom a zvanično predstavljanje će biti već sledeće nedelje:

 

 

Dakle novi Galaktikosi su spremni, kako vam ovaj tim zvuči: Mbape, Endrik, Vinisijus, Belingem, Kamavinga, Rodrigo, Alaba... Zastrašujuće i nema sumnje da sledi dominacija na Santjagu Bernabeu u narednom periodu.

Ostavite komentar