Sport > Fudbal

Rajković: Možemo da igramo sa NAJBOLJIMA!

Predrag Rajković izjavio je danas da veruje da njegov tim može da napravi dobar rezultat u naredne dve utakmice na Evropskom prvenstvu.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

17/06/2024 > 18:11

podeli vest:

Rajković: Možemo da igramo sa NAJBOLJIMA!
Foto: Starsport


"U drugom poluvremenu smo igrali zaista dobro, kontrolisali smo utakmicu, imali smo posed, mislim da je samo nedostajao taj završni pas i da budemo konkretniji u završnici. Engleska je čvrsta i dobra ekipa, svi znamo da su favoriti za osvajanje titule na EP", rekao je Rajković na konferenciji za medije u Augsburgu uoči treninga reprezentacije Srbije.

Srbija će u drugom kolu grupe C u četvrtak od 15 časova igrati sa Slovenijom. "Orlovi" će se u poslednjem kolu grupne faze na EP 25. juna sastati sa Danskom.

"Mislim da je drugo poluvreme protiv Engleske dobar pokazatelj da mi imamo dobru ekipu i da je to možda bio samo loš dan. Verujem da ova ekipa može da napravi dobar rezultat u naredne dve utakmice na EP", dodao je golman Srbije.

Rajković je istakao da žali što Srbija nije uspela da ostvari povoljan rezultat protiv Engleske.

"Videli smo da nisu neki bauk. Istina je da imaju odlične fudbalere koji igraju u odličnim klubovima. Kada smo izašli na teren videli smo da možemo da igramo sa njima", rekao je Rajković.

Ostavite komentar