Sport > Fudbal

Uznemirujuće: NESTAO jedan od najboljih mladih FUDBALERA (15) Portugala! Posle EURA mu se gubi svaki trag

Njegova selekcija je 5. juna izgubila u finalnom meču od Italije, a portugalski mediji (O’žogo i A’bola) navode da se on tada izgubio

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

07/07/2024 > 22:40

podeli vest:

Uznemirujuće: NESTAO jedan od najboljih mladih FUDBALERA (15) Portugala! Posle EURA mu se gubi svaki trag
Foto: RTS Printscreen


Uznemirujuće vesti stižu iz Portugala. Naime, kadetskom reprezentativcu ove zemlje Kardozu Vareli izgubio se svaki trag nakon Evropskog prvenstva.

Njegova selekcija je 5. juna izgubila u finalnom meču od Italije 3:0, a portugalski mediji (O’žogo i A’bola) navode da se Varela od tada izgubio.

Njegov bivši klub ne zna gde se njihov igrač nalazi, a predsednik kluba Andre Viljaš Boaš to nije uspeo da sazna ni posle razgovora sa igračevim roditeljima.

Ipak, problem leži u činjenici da je Porto odbio da plati tri miliona evra kako bi talentovani igrač ostao u njihovoj omladinskoj školi, a onda je nestao sa dvojicom agenata čiji je plan da fudbaler prvo potpiše ugovor sa hrvatskim Dinamom iz Odranskog Obreža koji se takmiči u četvrtom rangu.

Takođe, plan njegovih agenata je da ugovor sa hrvatskim klubom traje do 29. oktobra kada će Varela napuniti 16 godina, da bi nakon toga potpisao za neki klub u Nemačkoj.

A’bola tvrdi da je Varela jedan od najtalntovanijih mladih fudbalera u Portugalu, te da su za njegove usluge zainteresovani Inter, Barselonu, Real, Atletiko, Juventus, Borusija i Mančester siti.

Ostavite komentar