Sport > Fudbal

MAKSIMALNA PODRŠKA! FSS doneo konačnu odluku: Piksi ostaje selektor reprezentacije Srbije!

Fudbalski savez Srbije održao je sednicu Izvršnog odbora u Staroj Pazovi

Izvor: K1info

Autor: K1info

12/07/2024 > 13:01

podeli vest:

MAKSIMALNA PODRŠKA! FSS doneo konačnu odluku: Piksi ostaje selektor reprezentacije Srbije!
Foto: Starsport


Dragan Stojković Piksi dobio maksimalnu podršku Izvršnog odbora FSS i ostaje selektor Srbije! 

Fudbalski savez Srbije održao je sednicu Izvršnog odbora u Staroj Pazovi, a na njoj je odlučeno da Dragan Stojković Piksi ostane selektor državnog tima do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se održati u SAD i Meksiku 2026. godine.

Posle detaljnog izveštaja selektora „A“ reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj IZVEŠTAJ SELEKTORA A TIMA , potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine.

Izvšni odbor je jednoglasno usvojio izveštaj selektora Stojkovića koji je predsednika Džajića i članove najodogovornijeg tela naše fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promena u igračkom kadru naše „A“ reprezentacije.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar