Sport > Fudbal

POČINJE SUPERLIGA SRBIJE! RADNIČKI I ŽELEZNIČAR OTVARAJU SEZONU, NAPREDAK DOČEKUJE PARTIZAN U HUMSKOJ!

POČINJE SUPERLIGA SRBIJE! RADNIČKI I ŽELEZNIČAR OTVARAJU SEZONU U LOZNICI, NAPREDAK DOČEKUJE PARTIZAN U HUMSKOJ, ZVEZDA UB

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

19/07/2024 > 18:35

podeli vest:

POČINJE SUPERLIGA SRBIJE! RADNIČKI I ŽELEZNIČAR OTVARAJU SEZONU, NAPREDAK DOČEKUJE PARTIZAN U HUMSKOJ!
Foto: insagra/rkg.news


Nova sezona Superlige Srbije počinje danas. sezonu 2024/25 od 19 časova otvoriće na stadionu u Loznici Radnički Kragujevac i Železničar Pančevo.

Kragujevčani su iza sebe imali sezonu iz snova, pošto su prvi put u istoriji kluba igrali polufinale Kupa Srbije i igraće kvalifikacije za Ligu konferencija, a protivnik će im biti crnogorski Mornar. Pančevci su u baražu uspeli da savladaju Inđiju u dvomeču i ostanu drugu godinu za redom u elitnom rangu.

 

 

Od 21 čas, na stadionu u Humskoj ulici igraće Napredak i Partizan. Ono što jeste zanimljivo i po malo neverovatno, Napredak će biti domaćin crno belima! Teren u Kruševcu se renovira, postavlja se nova hibridna trava, i dok to sve ne bude gotovo i spremno da se igra fudbal, "čarapani" će utakmice kao domaćini igrati na stadionu Partizana. Vicešampiona Srbije će tako i zvanično na klupi po treći put u karijeri predvoditi Aleksandar Stanojević.

 

 

Šampion Srbije, Crvena zvezda, u subotu od 20 časova dočekuje debitanta Jedinstvo Ub. U istom terminu će igrati i Mladost Lučani i OFK Beograd kao i Čukarički i Radnički Niš.

Preostala tri meča prvog kola igraju se u nedelju a sastaju se:
17:30 Novi Pazar - Spartak
19:30 Tekstilac - Vojvodina
19:30 TSC - IMT 

 

 

Пласман обезедио Sofascore

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar