Sport > Fudbal

Ovo smo čekali! PIKSI OTKRIO KO NE IGRA ZA SRBIJU I ZAŠTO

Selektor je istakao da je još nekoliko igrača pod znakom pitanja za mečeve sa Španijom i Danskom

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

02/09/2024 > 11:27

podeli vest:

Ovo smo čekali! PIKSI OTKRIO KO NE IGRA ZA SRBIJU I ZAŠTO
Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ/ bs


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da ima kadrovske probleme uoči mečeva protiv Španije i Danske u Ligi nacija i dodao da je nekoliko igrača pod znakom pitanja.

- Luka Jović je osetio oštar bol u leđima, nije igrao za Milan za vikend, ali verujem da će biti spreman za četvrtak - rekao je Stojković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On je istakao da je još nekoliko igrača pod znakom pitanja za mečeve sa Španijom i Danskom.

- Postoji znak pitanja za još nekoliko igrača. Videćemo na licu mesta. Aleksa Terzić je imao povredu zadnje lože pre 10 dana, dobre vesti su da je počeo da trenira. Salcburg nije hteo da ga stavi u tim na poslednjoj utakmici. On je rekao da želi da dođe i da ima veliku želju. Miloš Veljković ima upalu leve tetive, znao sam to još od prošle nedelje. Dolazi i on, videćemo u kakvom je stanju - naveo je Stojković i nastavio:

- Nemanja Maksimović ima bol u desnoj pubičnoj regiji, koji se javio na poslednjoj utakmici, posle je prekinuo trening. I on dolazi danas, videćemo u kakvom je stanju. Oni su pod znakom pitanja. Neću nikoga terati da igra ako ga boli zadnja loža, kao Aleksandra Mitrovića - zaključio je Stojković.

Fudbaleri Srbije počeli su danas pripreme za mečeve sa Španijom i Danskom u Ligi nacija.
Srbija će 5. septembra u meču prvog kola grupe A4 Lige nacija dočekati Španiju, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Danske u Kopenhagenu.

BONUS VIDEO: 

 


 

Ostavite komentar