Sport > Fudbal

VLAHOVIĆ PREKINUO GOLGETERSKI POST: Srpski napadač dvostruki strelac u pobedi Juventusa!

Utakmica u Đenovi igrana je bez prisustva publike zbog nereda navijača domaćeg kluba u meču protiv gradskog rivala Sampdorije

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

28/09/2024 > 20:00

podeli vest:

VLAHOVIĆ PREKINUO GOLGETERSKI POST: Srpski napadač dvostruki strelac u pobedi Juventusa!
Foto: twitter/Dušan Vlahović pics


Srpski fudbaler Dušan Vlahović bio je dvostruki strelac u pobedi Juventusa 3:0 na gostovanju Đenovi u meču šestog kola Serije A. 
Vlahović je u 48. minutu sigurno izveo penal, a u 55. je dao gol iskosa sa desetak metara posle odlične asistencije Teuna Kopmajnersa. 

U 82. minutu Vlahović je imao šansu da stigne i do het-trika, ali je sa peterca neprecizno šutirao glavom. U 90. minutu debitantski gol za Juventus dao je Fransisko Konseisao posle asistencije Kefrena Tirama. 

Juventus je pobedom prekinuo niz od tri meča u Seriji A bez slavlja i nastavio niz bez primljenog gola od početka sezone. Popularna "stara dama" je trenutno lider Serije A sa 12 bodova, ali mogu da je prestignu Torino, Napoli i Empoli koji mečeve 6. kola igraju sutra. Đenova je 16. sa pet bodova, a bez pobede je četiri kola.

Utakmica u Đenovi igrana je bez prisustva publike zbog nereda navijača domaćeg kluba u meču protiv gradskog rivala Sampdorije u Kupu Italije igranom u sredu u kom je drugoligaš prošao dalje na penale. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar