Sport > Fudbal

Mijatović i Lazović prihvatili poziv Rasima Ljajića, ulaze u Radnu komisiju Partizana!

Budući predsednik crno-belih predočio je želju da uključi Mijatovića i Lazovića u Radnu komisiju...

Izvor: K1info/telegraf.rs

20/10/2024 > 21:51

podeli vest:

Mijatović i Lazović prihvatili poziv Rasima Ljajića, ulaze u Radnu komisiju Partizana!
Foto: K1info


Rasim Ljajić je ovog vikenda započeo veliku misiju angažovanja Predraga Mijatovića i Danka Lazovića u Privremenu komisiju koja će narednih meseci voditi Partizani i ona je dva sata kasnije uspešno okončana, saznaje Telegraf.

Radno telo koje će na sutrašnjoj Skupštini biti izabrano da stabilizuje klub i uvede ga u normalne tokove, a koje će sam Ljajić voditi kao predsedavajući, dobilo je pristanak i Mijatovića i Lazovića, koji će uz još nekolicinu saradnika, biti i zvanično imenovani tokom sutrašnjeg zasedanja.

Ideja je "razložena" krajem radne sedmice kada su se u jednom beogradskom restoranu sastali pomenuti Ljajić, Mijatović, Gordan Petrić, Zoran Bata Mirković i Dejan Tomašević. Još ranije sastanci su obavljeni i sa Lazovićem, koji je u načelu figurirao za mesto generalnog direktora, no, trebalo je prvo napraviti niz koraka kao preduslove da bi se uopšte ušlo u kadriranje.

Budući predsednik crno-belih predočio je želju da uključi Mijatovića i Lazovića u Radnu komisiju, ali i niz drugih istaknutih asova crno-belih koji bi pomogli u stabilizaciji kluba, kasnije verovatno zauzeli i mesta delegata u budućem sazivu Skupštine.

Kako stvari stoje, Mijatovićevo i Lazovićevo "da" je potvrdjeno, ostalo je da se sastav kompletira još nekolicinom saradnika Rasima Ljajića i da posle sutrašnje Skupštine krene u revitalizaciju kluba.

 

 

Ostavite komentar