Sport > Fudbal

Da li je SAVIĆEVIĆ odigrao PROTIV Srbije: Dejo OTKRIO Piksijevu TAJNU

Prvi čovek crnogorskog fudbala predviđa visoke domete Orlovima u Kataru

Izvor: K1info/rts.rs

04/11/2022 > 19:16

podeli vest:

Da li je SAVIĆEVIĆ odigrao PROTIV Srbije: Dejo OTKRIO Piksijevu TAJNU
Foto: Printscreen/Instagram/draganstojkovicpixy


Fudbaler koji je mogao da dostigne nivo jednog Pelea ili Maradone, ali nije voleo da radi i vežba (nemojte sad da razmišljate o njegovom poreklu, nije politički korektno), a ipak je ostao upamćen po svojoj fudbalskoj magiji - Dejan Savićević - sada je prvi čovek crnogorskog fudbala i veruje da reprezentacija Srbije može daleko da dogura na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Popularni Dejo je nedavno ugostio svog legendarnog saigrača iz reprezentacije (onih bivših zemalja) i Crvene zvezde, sada selektora Orlova Dragana Stojkovića Piksija.

- Tajna Dragana Stojkovića Piksija je ta što je uspešan, ostvaren čovek koji je obezbedio svoju egzistenciju. Piksi ima svoj stil i način rada. Ima svoj stil igre. Napadački fudbal. Zaveo je disciplinu, to je ono što je falilo reprezentaciji. Uneo je duh i odnos prema grbu. To je pravi pristup, tako treba da se ponašaju i selektor i igrači kada brane boje državnog grba - rekao je Savićević za RTS.

Podsetimo, Srbija će pored Brazila - igrati i sa Švajcarskom i Kamerunom. Jasno je da imamo vrlo komplikovanu grupu u Kataru, ali svi sanjaju da ćemo najzad proći prvu fazu...

- Više se plašim grupe nego utakmica posle grupne faze. Srbija ima težak raspored, prvo Brazil, jedan od favorita. Ukoliko Srbija prođe grupu, biće težak protivnik svim reprezentacijama. Mogu da doguraju do polufinala - istakao je Savićević.

 

 

Ostavite komentar