Sport > Fudbal

RADNIK pao u KRAGUJEVCU, "VEČITI RIVALI" u nedelju u akciji

Jedini gol za Radnički KG dao Nemanja Tomić u 32. minutu

Izvor: K1info

05/11/2022 > 16:31

podeli vest:

RADNIK pao u KRAGUJEVCU, "VEČITI RIVALI" u nedelju u akciji
Foto: Starsport


U prvom meču subotnjeg programa u okviru 18. kola Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog iz Kragujevca kod kuće su pobedili Radnik sa 1:0. Jedini strelac na meču bio je Nemanja Tomić u 32. minutu. Zahvaljujući ovoj pobedi Kragujevčani su se učvrstili na sredini tabele, na osmom mestu, dok je Radnik ostao čvrsto prikovan za dno tabele.

U drugom meču dana niški Radnički je kod kuće remizirao sa Kolubarom - 1:1. Gol za vođstvo gostiju u 23. minutu dao je Ante Vukušić, dok je izjednačenje Nišlijama doneo Sava Petrov u 52. minutu.

Poslednji duel u subotu su odigrali Spartak i Vojvodina - meč je u Subotici završen rezultatom 1:1. Domaći su došli u vođstvo u 49. minutu golom Nikole Srećkovića, a bod "lalama" doneo je Nikola Čumić pogotkom u 74. minutu. Fudbaleri "večitih rivala" na terene izlaze sutra - najpre će Crvena zvezda ugostiti lučansku Mladost, od 15.30, dok Partizan gostuje TSC-u od 19 časova.

Da podsetimo, u petak su, u uvodnim mečevima 18. kola, fudbaleri Voždovca savladali su Mladost GAT u Novom Sadu 2:1, dok je Novi Pazar, posle vođstva gostiju iz Ivanjice, "preokrenuo" protiv Javora za pobedu od 3:1. Čukarički je ostao neporažen u Kruševcu, gde su "brđani" protiv Napretka igrali 0:0.

Superliga Srbije, 18. kolo - petak: Mladost GAT – Voždovac 1:2, Novi Pazar – Javor 3:1, Napredak – Čukarički 0:0. Subota: Radnički (KG) - Radnik 1:0, Radnički (N) - Kolubara 1:1, Spartak - Vojvodina (18.00). Nedelja: Crvena zvezda - Mladost Lučani (15.30), TSC - Partizan (19.30).

Standings provided by Sofascore

 

 

Ostavite komentar