Sport > Košarka

Težak PORAZ Partizana u Ljubljani: Cedevita obezbedila MAJSTORICU u Beograd

Izabranici Željka Obradovića izgubili su u Stožicama od Cedevita Olimpije rezultatom 95:83

Izvor: K1info/kurir.rs

30/05/2023 > 20:10

podeli vest:

Težak PORAZ Partizana u Ljubljani: Cedevita obezbedila MAJSTORICU u Beograd
Foto: printscreen youtube/ABA liga


Košarkaši Cedevita Olimpije porazili su Partizan u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige i tako izborili majstoricu koja će odlučiti ko će na megdan Crvenoj zvezdi.

Košarkaši Partizana stigli su do prednosti u polufinalnoj seriji ABA lige pošto su u prvoj utakmici pobedili Cedevita Olimpiju rezultatom 85:70.

 

 

Crno-beli želeli su da večeras reše posao i overe plasman u finale, gde je svoje mesto već obezbedila Crvena zvezda. Ipak, to se nije desilo pošto je domaći tim uspeo da napravi pravo čudo, i baci Parni valjak na kolena.

Nakon eliminacije iz Evrolige, igra Parnog valjka je u velikom padu, izabranici Željka Obradovića u poslednje vreme ne liče na sebe, a večeras su crno-beli prikazali još jedno bledo izdanje.

Partizan je bolje otvorio meč, ali su se domaćini vrlo brzo "probudili" i u potpunosti vratili u utakmicu, pa su nakon prvih 20 minuta vodili rezultatom 51:41.

Željko Obradović besneo je na svoje izabranike zbog loših odluka u napadu i manjka koncentracije u odbrani, a ni njegovi žustri tajm-auti nisu urodili plodom.

Kad god su crno-beli pokušali da se vrate u meč, domaćini su glatko odbijali te nalete i iskuno privodili meč kraju, a onda i zasluženo slavili.

 

Ostavite komentar