Sport > Košarka

Mediji već PRESELILI Mirotića u PARTIZAN, on se OGLASIO sa odmora

Zvanična potvrda o raskidu saradnje sa Barselonom se očekuje tokom ovog vikenda

Izvor: K1info/Sportal.rs

15/07/2023 > 17:46

podeli vest:

Mediji već PRESELILI Mirotića u PARTIZAN, on se OGLASIO sa odmora
Foto: Starsport


Ako je suditi prema najavama naših medija, priča oko prelaska Nikole Mirotića u novi klub je završena i on će u narednoj sezoni nositi dres Partizana.

Mirotić je bio vezan ugovorom sa Barselonom još dve godine, ali zbog smanjenja budžeta, Barselona je bila primorana da se oslobodi nekoliko ugovora, uključujući i Mirotićev.

U proteklim danima su se pojavile najave da će nekadašnji španski reprezentativac uspeti da postigne dogovor sa Barselonom, koja bi trebala da mu isplati preostali novac iz ugovora.

Zvanična potvrda o raskidu saradnje se očekuje tokom ovog vikenda, nakon čega će Mirotić potpisati ugovor sa beogradskim Partizanom, sa kojim je već postigao dogovor za naredni period.

I dok cela Srbija piše u jednom od najspektakularnijih sportskih potpisa u istoriji našeg sporta, Mirotić "kulira" na moru. On je samo postavio fotografiju na svoj Instagram stori, na kojoj se vidi da je mislima prilično daleko od parketa, barem trenutno.

Kako pišu domaći mediji Mirotić bi sa timom Željka Obradovića trebalo da potpiše ugovor na 1+1 sezonu, gde će za prvu sezonu navodno dobiti 3,5 miliona evra. Na to bi bili dodavani eventualni bonusi za plasman na F4 Evrolige, osvajanje Evrolige i osvajanje ABA lige.

Ostavite komentar