Sport > Košarka

CRVENA ZVEZDA "razbila" Fenerbahče: Teo držao ČAS KOŠARKE, slavili sa 31 POEN RAZLIKE

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su Fenerbahče pred punom Arenom

Izvor: K1info

14/11/2023 > 22:35

podeli vest:

CRVENA ZVEZDA "razbila" Fenerbahče: Teo držao ČAS KOŠARKE, slavili sa 31 POEN RAZLIKE
Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na domaćem terenu ekipu Fenerbahčea rezultatom 87:56 u utakmici osmog kola Evrolige.

Najbolji na terenu u sastavu Crvene zvezde bio je Miloš Teodosić sa 18 poena i tri asistencije, dok je Džoel Bolomboj doda 14 poena. U turskom timu istakao se Najdžel Hejs sa 12 poena i tri skoka.

Meč je bolje otvorio domaći tim.

Kroz tranziciju "crveno-beli" su uspeli da dođu i do dvocifrene prednosti. U reketu su pogađali Mitrović i Bolomboj, dok je sa linije za tri poena tri puta bio siguran Dos Santos.

Turski tim je u odbrani igrao "mekano" i mučio se u organizaciji napada. U drugoj četvrtini Zvezda je nastavila gde je i stala u prvoj deonici. Još ubitačnijem napadu je doprineo Teodosić sa svojim poenima i asistencijama.

Na drugom kraju terena raspoložen je bio samo Motli, dok se spoljna linija Fenerbahčea mučila sa realizacijom. Došla je Zvezda u drugoj deonici i do maksimalnih plus 20, posle trojke Nedovića.

U trećoj deonici domaći tim je samo održavao prednost. Fenerbahče je imao loše procente za dva i tri poena, dok je sa druge strane Zvezda kažnjavala sve greške u odbrani turske ekipe. Tokom četvrte deonice "crveno-beli" su stigli i do prednosti od 30 poena na četiri minuta pre kraja susreta čime je odlučeno pitanje pobednika.

Meč dva tima posmatrao je veliki broj navijača pošto su sve ulaznice za ovaj duel rasprodate.

Početak meča bio je veoma loš za plejmejkera crveno-belih, Šabaza Nejpira, koji je u drugom minutu utakmice dobio nezgodan udarac u nos.

Njemu je odmah krenula da curi krv, a sada su stigle informacije i da mu je nos slomljen.

 

Ostavite komentar