Sport > Košarka

Željko Obradović dobrim vestima OBRADOVAO Grobare! Tiče se Kaminskog!

Partizan u ponedeljak u Španiji igra meč 15. kola Evrolige protiv ekipe Valensije

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

17/12/2023 > 19:59

podeli vest:

Željko Obradović dobrim vestima OBRADOVAO Grobare! Tiče se Kaminskog!
Foto: Starsport


Tek što su juče savladali ekipu Budućnosti u ABA ligi, košarkaši Partizana spakovali su kofere i krenuli put Španije gde će im na mini turneji gosti biti redom Valensija pa zatim Real Madrid.

Željko Obradović se tim povodom osvrnuo na zdravstveni bilten svog tima, ali dao i jednu vest što se tiče Frenka Kaminskog, koji je na listi povređenih igrača još od duela sa Panatinaikosom.

-Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca-, rekao je Obradović.

Grobare će sigurno radovati povratak u tim ovogodišnjeg pojačanja crno-belih, jer muče muku sa povređenim igračima već neko vreme i čini se kao da se na svakom meču neko novi povredi i gotovo su u svakom meču prinuđeni da igraju sa skraćenom rotacijom.

Meč Partizana protiv Valensije u okviru 15. kola Evrolige je na programu u utorak od 21h.

Ostavite komentar