Sport > Košarka

SRAMNO PONAŠANJE ORGANIZATORA! Još veće razočarenje usledilo je kada je Bogdan Bogdanović otkrio dalje planove!

Bogdanu se nema šta zameriti, on ima ugovor sa ovom kompanijom, koja mu nije dozvolila da odgovori na pitanje koje zanima sve navijače

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

19/09/2024 > 16:57

podeli vest:

SRAMNO PONAŠANJE ORGANIZATORA! Još veće razočarenje usledilo je kada je Bogdan Bogdanović otkrio dalje planove!
Foto: Tanjug/AP Photo/John Bazemore


Košarkaš Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, bio je gost jedne fabrike u Surčinu, gde je brend ambasador jednog od njihovih proizvoda, a tom prilikom je bio dogovor da će posle događaja pričati i sa medijima.

Kažemo postojao je dogovor, koji organizatori nisu ispoštovali i razočarali su sve navijače koji su želeli da od Bogdana čuju nove informacije o njegovoj karijeri.

Posebno su razočarani navijači Partizana, jer smo Bogdana pitali upravo o tome što je nedavno nosio dres crno-belih kada je trenirao za početak nove sezone.

Foto: Tanjug/AP Photo/John Bazemore

 

- Bogdane, nedavno si trenirao u dresu Partizana, čime si zagolicao maštu navijača, možemo li da očekujemo onda da se jednog dana vratiš? - glasilo je pitanje našeg novinara.

Bogdan se čak i nasmešio, delovalo je kao da je raspoložen za odgovor, jer uvek rado priča o Partizanu i Grobarima, ali je usledio šokantan upad jedne od devojaka iz organizacije, koja je želela da određuje šta smemo da pitamo Bogdanovića.

Usledio je opšti odgovor Bogdanovića na saradnju sa brendom, dok je pitanje o Partizanu potpuno ignorisao, što će sigurno ozbiljno da razočara navijače Partizana.

Foto: AP Photo/Frank Franklin II

 

- Zahvalio bih se na saradnji, nadam se i dugogodišnjoj saradnji, sve je važno, da budu svi srećni, da bude šira slika, srećan sam što sam deo tima, verujem u ove ljude i nadam se da će sve da bude kako treba - bio je Bogdanov odgovor na pitanje da li ga možemo očekivati u Partizanu do kraja njegove karijere.

Naravno, Bogdanu se nema šta zameriti, on ima ugovor sa ovom kompanijom, koja mu nije dozvolila da odgovori na pitanje koje zanima sve navijače Partizana, a ova kompanija bi morala ozbiljnije da poradi na PR-u i odnosu sa novinarima, koji nisu "ovce za šišanje".

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar