Sport > Košarka

SPEKTAKL u Areni! Neporažena Crvena zvezda dočekuje Barselonu!

Crveno beli od 20 časova za nastavak perfektnog niza

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

18/10/2024 > 13:54

podeli vest:

SPEKTAKL u Areni! Neporažena Crvena zvezda dočekuje Barselonu!
Foto: Instagram printscreen/KK Crvena zvezda


Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova u rasprodatoj Beogradskoj areni dočekuju Barselonu u meču 4. kola Evrolige.

Crveno beli su za sada jedini neporaženi tim u elitnom takmičenju i žele da nastave taj niz! Do sada su u prva tri kola padali: Pariz (80:77) i Fenerbahče (76:57) na strani kao i Bakonija kod kuće (78:71). Što se Barselone tiče, oni imaju skor 2-1 poraženi su od Žalgirisa, dok su savladali Albu i Monako. Trener Janis Sferopulos rekao je šta će biti najbitnije u ovom meču:

- Naš fokus trebalo bi da bude na tome da uradimo posao, ne da mislimo o bilo čemu drugom osim o ovoj utakmici. Nije nas briga da li je 3:0 ili 0:3 za nas zato što je važno da odigramo na naš način. Važna je samo ta utakmica - .

Međusobni skor u Evroligi je ubedljivo na strani Barse 14-2, a poslednju pobedu crveno beli su ostvarili još 2017 godine kada su u Beogradu slavili sa 90:82.

Što se rostera tiče i jedni i drugi će imati gotovo sve igrače na raspoloaganju, a trener Katalonaca Penjaroja jedino neće moći da računa na krilnog centra Džoela Paru. 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Ostavite komentar