Sport > Košarka

TEŽAK poraz desetkovane Zvezde u Madridu! Real prejak za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u glavnom gradu Španije od Real Madrida u petom kolu ovogodišnjeg izdanja Evrolige.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

24/10/2024 > 22:56

podeli vest:

TEŽAK poraz desetkovane Zvezde u Madridu! Real prejak za crveno-bele.
Foto: Instagram printscreen/KK Crvena zvezda


Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Reala u Madridu rezultatom 95:72 (22:10, 24:19, 25:25, 24:18), u petom kolu Evrolige.

 

 

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Miloš Teodosić sa 11 poena, tri skoka i četiri asistencije. Nikola Kalinić je zabeležio devet poena, četiri skoka i dve asistencije. Jago dos Santos i Majk Daum su postili po osam poena.

U redovima Reala najbolji je bio Dženan Musa sa 17 poena. Fakundo Kampaco je imao 13 poena, tri skoka i šest asistencija.

Zvezda je na mestu na tabeli Evrolige sa učinkom 3-2, u narednom kolu gostuje Žalgirisu. Real je peti sa tri pobede i dva poraza, u sledećem kolu sastaće se sa Olimpijakosom.

Domaći tim je dobro otvorio meč, posle 10 minuta bilo je 22:10 za Real. Zvezda je uspela na početku druge četvrtine da smanji na pet razlike 23:18. Madriđani su potom napravili seriju 15:2 i povratili ubedljivu prednost. Real je na poluvremenu vodio 46:29.

Klub iz Madrida je potom do kraja utakmice održavao dvocifrenu prednost.

Crveno-beli su na ovom meču nastupili bez povređenog Džoela Bolomboja i Nemanje Nedovića, dok Filip Petrušev nije imao pravo nastupa.

 

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar