Sport > Košarka

KOŠARKAŠI Zvezde STOPAMA fudbalera: MONAKO bez veće muke rešio CRVENO-BELE

Izabranici Vladimira Jovanovića samo u prvoj četvrtini pokazali da bi mogli da urade nešto više u Evroligi

Izvor: K1info

04/11/2022 > 21:37

podeli vest:

KOŠARKAŠI Zvezde STOPAMA fudbalera: MONAKO bez veće muke rešio CRVENO-BELE
Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Monaka u šestom kolu Evrolige sa 85:77 (17:19, 21:12, 21:22, 26:24), tako da su nažalost prošli kao fudbaleri, koji su juče protiv fudbalske sekcije ovog kluba odvaljeni od života - samo što su fudbaleri izbačeni iz evropskih takmičenja u ovoj sezoni.

Izabranici Vladimira Jovanovića su na ovaj okršaj došli posle prvog trijumfa u Evroligi, pobedivši kod kuće Bajern, ali su u Kneževinu doputovali bez povređenog Luke Mitrovića, kao i Miroslava Raduljice i Nikole Topića, dok verovatno više nikada nećemo videti Džejlena Adamsa, sa kojim je raskinuta saradnja pre par dana (mada, kaže se i: nikad ne reci "nikad" - što nema logike, ali se tako kaže).

Crveno-beli su hrabro ušli u meč, nošeni podrškom velikog broja navijača sa tribina - možda je bio i nešto manji broj njih u odnosu na navijače Monaka, ali su Delije odvalile domaće pozorišne posmatrače - pa su Beograđani rešili i prvu četvrtinu svoju korist (19:17).

Ipak, domaći košarkaši se nisu previše obazirali na navijanje, nego na igru, pa su u drugom delu igre preokrenuli rezultat i prvo poluvreme, posle loše igre crveno-belih u finišu druge četvrtine, završili sa prednošću od pet poena - 38:31.

Monako je i u nastavku imao više od igre, Zvezda nije uspela da se približi rivalu ni u jednom trenutku - kamoli da nagovesti neki preokret - tako da su domaći na kraju zasluženo slavili, a crveno-bela familija može iskreno da žali što joj je sudbina i u košarci i u fudbalu dodelila rivala koji je daleko kvalitetniji... 

Kazna zbog meča sa Bajernom

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je zbog dešavanja tokom utakmice sa minhenskim Bajernom, u okviru petog kola elitnog takmičenja.Delegati su tada zabeležili određene incidente, zbog kojih je Zvezda je sankcionisana sa 5.000 evra.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

Ostavite komentar

Nescha

Čoviću brate srbine, dovedi Marinu Maljković. Skloni ovoga ako Boga znaš.

05.11.2022 09:02