Sport > Ostali sportovi

OTROVALI SU NAM DECU: Topić pobesneo na DOMAĆINA Svetskog prvenstva

Legendarni atletičar je na Instagramu otkrio da su naši takmičari otrovani hranom

Autor: K1info

05/08/2022 > 20:04

podeli vest:

OTROVALI SU NAM DECU: Topić pobesneo na DOMAĆINA Svetskog prvenstva
Foto: Instagram


Iako Srbija na Svetskom prvenstvo u atletici za juniore beleži odlične rezultate u kolumbijskom Kaliju, isplivao je i jedan skandal koji se dogodio u režiji organizatora.

Naš čuveni atletičar, sada uspešni trener, Dragutin Topić otkrio je neverovatne detalje sa Svetskog prvenstva za starije juniore i juniorke.

 

Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas... Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku, ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja), i ne znam šta bih vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba - napisao je na društvenim mrežama Dragutin Topić.

On je u ovoj objavi mislio na mladu srpsku atletičarku Teodoru Boberić koja se takmiči u troskoku i skoku udalj, ali je nažalost zbog virusa prinuđena da odustane od takmičenja.

Podsetimo, Adriana Vilagoš je već uspela da se domogne zlatne medalje u disciplini bacanja koplja, dok će se za isto odličje boriti i Angelina Topić, kao i Zorana Rokavec u disciplini skok uvis, pošto su obe obezbedile finale tako što su preskočile normu od 1.80 metara (finale ja na programu u subotu, 6. avgusta, s početkom od 22 časa i 35 minuta).

Ostavite komentar