Sport > Ostali sportovi

EKSPLOZIJA EMOCIJA! Angelina Topić uzela ZLATO, a ove reči njenog oca pamtiće zauvek (FOTO)

Nakon teške povrede na Olimpijskim igrama u Parizu, bilo je neizvesno kakav će učinak ovde ostvariti, a ona je uzela zlato

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

01/09/2024 > 09:12

podeli vest:

EKSPLOZIJA EMOCIJA! Angelina Topić uzela ZLATO, a ove reči njenog oca pamtiće zauvek (FOTO)
Foto: Starsport


Srpska skakačica uvis Angelina Topić osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore u Limi, pošto je u finalu jedina uspela da preskoči letvicu na visini od 1.91 metar.

Nakon teške povrede tokom kvalifikacija na Olimpijskim igrama u Parizu, bilo je neizvesno kakav će učinak ovde ostvariti, međutim, naša borbena Angelina oduševila je sve.

Posle velike pobede i najsjajnije medalje, ponosni otac poručio je ćerki nešto što će zauvek pamtiti.

- Nosio te ćalac na ramenima... I danas je. Do pobedničkog postolja. Ne znam šta da napišem, šta da izgovorim, osim Bogu hvala - poručio je Dragutin Topić.

Podsetimo, kada je Angelina doživela veliku povredu na OI u Parizu, njen otac i trener bio joj je najveća podrška. On je tada poručio:

- Nosio te "ćalac" kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te - napisao je tada.

BONUS VIDEO 

Ostavite komentar