Sport > Tenis

NOVAK RASTURIO HEJTERE NA TRIBINAMA: Evo kakvu PORUKU je imao za njih,SVI SU GA SLUŠALI! (VIDEO)

Dugo će se pričati o ovom intervjuu

Izvor: K1info/24sedam.rs

Autor: Nemanja Negovanović

08/07/2024 > 23:00

podeli vest:

NOVAK RASTURIO HEJTERE NA TRIBINAMA: Evo kakvu PORUKU je imao za njih,SVI SU GA SLUŠALI! (VIDEO)
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Novak Đoković je ekspresno, u tri seta pobedio Holgera Runea i zakazao meč sa Aleksom de Minorom u četvrtfinalu Vimbldonda.

Posle meča je prokomentarisao igru, a publiku koja je ometala meč je jako elegantno i urnebesno spustio na zemlju!

Prvo o meču:

- Veoma sam zadovoljan, ne verujem da je igrao blizu najboljeg tenisa. Loš početak za njega, izgubio je prvih 12 poena, ušlo je to u njega, nije lako izaći ovde, pritisak raste iz gema u gem, stresno je igrati. Uradio sam stvari na pravi način, bio sam čvrst, spasio nekoliko brejk lopti, stvari su mogle da se promene, da nisam završio servis gemove, vrlo pristojna igra i zadovoljan sam što sam prošao dalje u tri seta.

Što se tiče Đokovićevog tela…

 

 

- Osećam se dobro, igrao sam sa Aleksom nekoliko puta, prvi put ćemo da igramo na travi, možda je jedan od najbržih, ako ne i najbrži na turu. Moraću dosta da trčim, ali uživam, imam 37 godina i osećao sam se dobro dok sam trčao.

Na kraju je morao da prokomentariše publiku koja je ometala meč skandiranjem i povicima "Buuuuu".

- Na kraju, svima onima koji su odlučili da pokažu nepoštovanje prema igraču, u ovom slučaju meni želim da poručim: "guuuuuuud najt. Guuuuuud najt" (Lakuuuuuu noć).

Kada je spiker rekao da su možda vikali "Rune" i da to nije nepoštovanje, Đoković je odmah odgovorio:

- Ne prihvatam to. Na "turu" sam 20 godina i tačno znam šta je nepoštovanje. I da vam kažem, igrao sam i u neprijateljskijim atmosferama od ove, ne možete mi ništa. Mi ovo radimo zbog navijača koji poštuju sport. A vama ostalima: "Guuuuuud najt" - ponovio je Novak.

 

Ostavite komentar