Sport > Tenis

PREMIJERA! Novak Đoković predstavio kombinaciju za Olimpijske igre! U ovom dresu napada zlato u Parizu!

Lakost i Asiks promovisao specijalan dres Novaka Đokovića za Olimpijske igre u Parizu

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

16/07/2024 > 15:52

podeli vest:

PREMIJERA! Novak Đoković predstavio kombinaciju za Olimpijske igre! U ovom dresu napada zlato u Parizu!
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković, posle poraza u finalu Vimbldona od španskog tenisera Karlosa Alkaraza, sprema se za ono najbitnije - OLIMPIJSKE IGRE.

Jedini trofej koji nedostaje Đokoviću da kompletira prebogate vitrine. Do sada je u karijeri osvojio samo jednu medalju i to bronzanu 2008 godine u Pekingu.

Novak Đoković je osvojio u karijeri 98 trofeja, rekordna 24 Grend slema, oborio sve moguće rekorde... Ali jedna stvar mu nedostaje - zlato na Olimpisjkim Igrama. Na svom petom nastupu na Olimpijskim igrama učiniće sve da ostvari i taj cilj.

Pred start Olimpijskih igara Novak je zajedno sa svojim brendom Asiks i Lakost pokazao opremu u kojoj će nastupati u Parizu i poslao moćnu poruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASICS Tennis (@asicstennis)

-Nadao sam se da ću nastupiti na što je više moguće Olimpijskih igara. Nisam imao broj u glavi, ali jurim taj cilj 20 godina. Imaću novu priliku u Partizu, na šljaci Rolan Garosa s kojom sam dobro upoznat pa su očekivanja i uzbuđenje visoki. A kako se OI bliže, uzbuđenje raste-, rekao je Novak.

Igranje za Srbiju za Novaka predstavlja najveću čast.

-Osvajanja olimpijske medalje za zemlju je nešto veoma posebno, veoma jedinstvno. Imao sam to zadovoljstvo u Pekingu. Bronzanu medalju i nadam se da mogu napravim korak dalje, najmanje. Očigledno, Olimpijske igre su najstariji, najveći svetski događaj u istoriji sporta i predstavljanje svoje zemlje na tako neverovatnom događaju je najveća čast-, poručio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar