Sport > Tenis

ŠTA SVE ĐOKOVIĆ NOSI U TORBI? Pokazao kako se PAKUJE za US Open, pa stavio KNJIGU koja je SRBE posebno oduševila (VIDEO)

Novak na US Openu brani titulu, odnosno 2.000 bodova

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

20/08/2024 > 11:33

podeli vest:

ŠTA SVE ĐOKOVIĆ NOSI U TORBI? Pokazao kako se PAKUJE za US Open, pa stavio KNJIGU koja je SRBE posebno oduševila (VIDEO)
Foto: Tiktok Printscreen/djokernole


Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, rešio je da se za odlazak u SAD spakuje pred kamerama i tako pokaže fanovima šta jedan teniser mora da ponese na put.

Nole je objavio snimak na kojem se vidi kako se pakuje za predsojeći US Open, a pored osnovnih stvari za teniski meč, pokazao je i koje lične stvari voli da nosi sa sobom.

- Priprema moje torbe... Menjam ih, zato što ovu inače igrači koriste na Vimbldonu... Veća je, ima više prostora, to je ono što uvek želimo. Pogotovo teniseri, više prostora za rekete, za kačkete, znojnice, čarape... Tu je i knjiga, sve počinje molitvom - rekao je Nole i oduševio publiku izborom knjige.

- Suplementi, energetski diskovi... Naravno, ja sam jedan od ljudi koji uvek ponesu više nego što im je potrebno. Čim sletim u Njujork idem pravo na teniski teren da treniram i zato ću da spakujem i majice, opremu i čarape za trening. Uzbuđen sam, jer je 11 sati uveče, i naravno, jutro pred polazak još uvek moram da završim pakovanje. Živim u koferima, torbama, to je moj život. To nije tužna priča, ne upoređujem to ni sa čim. Samo govorim ono očigledno. U suštini, to je to.

Potom je otkrio i da se sve vreme pakuje u dečijoj sobi, pa otkrio i zbog čega:

- Zapravo, pakujem se u dečijoj sobi, jer je malo prostranija i sređenija od sobe mene i moje supruge. Pa, eto... Vidimo se u Njujorku.

Đoković na US Openu brani titulu, odnosno 2.000 bodova, a Janik Siner, prvi reket sveta osvojio je turnir u Sinsinatiju i trenutno mu beži 2.300 bodova. 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar