Sport > Tenis

Ovakvog ĐOKOVIĆA još nismo videli: Nole kao DIZELAŠ šetao ulicama, a evo šta je radio na KINESKOM ZIDU

Teniser se obukao u drečavozeleno trenerku čime je podsetio na "dizelaše" i način na koji su se oni oblačili devedesetih godina prošlog veka

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

01/10/2024 > 13:22

podeli vest:

Ovakvog ĐOKOVIĆA još nismo videli: Nole kao DIZELAŠ šetao ulicama, a evo šta je radio na KINESKOM ZIDU
Foto: X Printscreen/NovakFanClub


Pred sam početak turnira u Kini, Novak Đoković objavio je zanimljiv klip na društvenim mrežama i pokazao kako se priprema pred početak mastersa u Šangaju.

Prvo je igrao tenis na Kineskom zidu i pričao na kineskom jeziku, a u saradnji sa svojim sponzorom napravio je šou na šangajskim ulicama gde je pokazao svoj stajling. 

Naime, teniser se obukao u drečavozeleno trenerku čime je podsetio na "dizelaše" i način na koji su se oni oblačili devedesetih godina prošlog veka.

Vidi se da srpski as uživa u ovome, pa je tako i sam objavio snimak na društvenim mrežama. Uz to je promenio i prezime pa je tako napisao "Novak Drejković" aludirajući na pesmu popularnog repera Drejka koju je slušao.

Svoje obožavaoce je "častio" i sa nekoliko fotografija na kojima se vidi i da vozi bicikl, razgleda u jednoj prodavnici, sve sa osmehom i očigledno u odličnoj atmosferi.

 

 

Podsetimo, poznat je i žreb za turnir koji se održava od 2. do 13. oktobra i dobra vest je da su Janik Siner i Karlos Alkaraz u drugom delu "kostura".

Biće slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom čeka bolji iz meča između Aleksa Mikelsena (SAD) i domaćeg predstavnika Junčakoeta Bua koji je prošao u polufinale turnira u Pekingu i tamo igra baš sa Sinerom.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar