Sport > Time Out

ENGLESKA, kolevka FUDBALA: Meč PREKINUT na poluvremenu jer je na TEREN dovezen POGREBNI AUTOMOBIL

Rezultat je posle prvih 45 minuta bio 1:1, ako vas baš zanima...

Izvor: K1info/Tanjug

22/07/2023 > 23:02

podeli vest:

ENGLESKA, kolevka FUDBALA: Meč PREKINUT na poluvremenu jer je na TEREN dovezen POGREBNI AUTOMOBIL
Foto: Printscreen/Youtube/The Telegraph


Predsezonska prijateljska fudbalska utakmica između Gejtsheda i lokalnog rivala Danstona prekinuta je u petak uveče na poluvremenu jer je na teren dovezen pogrebni automobil, što je zaprepastilo i igrače i navijače na stadionu UTS.

Grupa muškaraca sa fantomkama na licu ušla je sa pogrebnim vozilom na fudbalski teren u gradu Gejtshedu na severoistoku Engleske i ostavila ga na centru igrališta, prenosi Sky news.

Potom su dvojica maskiranih muškaraca izašla iz pogrebnog vozila, ušla u drugi automobil marke Subaru, koji je takođe dovezen na fudbalski teren i odvezla se sa stadiona probivši ogradu, a vozilo za prevoz pokojnika je ostalo na centru stadiona.

Kako javlja britanski portal nastala je pometnja zbog čega je doneta odluka da se navijači evakuišu sa stadiona, a utakmica prekine pri rezultatu 1:1.

- Velika je sreća da nevini ljudi nisu stradali. Očigledno je da su izgrednici bez poteškoća ušli na teren kroz vrata stadiona za ulaz službenih vozila - potvrdio je jedan od očevidaca.

Lokalna policija je saopštila da je pokrenuta istraga o ovom incidentu.

Predsezonska prijateljska fudbalska utakmica između Gejtsheda i lokalnog rivala Danstona prekinuta je u petak uveče nakon što su maskirani muškarci uleteli na teren pogrebnim vozilom na poluvremenu meča na stadionu UTS.

- Zbog incidenta na terenu koji se dogodio ubrzo posle poluvremena, sudija je prekinuo večerašnju utakmicu - objavio je na Tviteru fudbalski klub Gejtshedad koji igra u petom rangu engleskog fudbala.

Fudbalski klub Danston je takođe tvitovao da je meč prekinut "zbog incidenta na poluvremenu".

- Klub naglašava da jedna osoba čije je ime navedeno na podeljenim lecima tokom invazije na teren, nije imala nikakvu vezu sa FK Danston, u bilo kom zvaničnom svojstvu, više od 2 godine. Drugi pojedinac nema nikakve veze sa našim klubom. Ističemo, mi smo porodični klub i izvinjavamo se za bilo kakvu nevolju koju su osetili naši navijači i publika, posebno mlađi navijači - navodi se u saopštenju kluba.

Kako se dodaje, klub se neće dalje oglašavati pošto je istraga u toku.

 

Ostavite komentar