Sport > Time Out

ĐOKOVIĆ SOČNO OPSOVAO: Mađioničar mu PRODAO FORU, Nole se zabezeknuo

Srpski teniser ostao u neverici pre puta iz Tel Aviva za Astanu

Izvor: K1info

04/10/2022 > 09:08

podeli vest:

ĐOKOVIĆ SOČNO OPSOVAO: Mađioničar mu PRODAO FORU, Nole se zabezeknuo
Novak Đoković - Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena


Najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Astanu na ATP turnir iz serije 500, ali u javnosti se još pominju zanimljivosti koje su mu se dešavale prošle nedelje u Tel Avivu, kada je osvojio 89. ATP titulu u karijeri i imao susret sa mađioničarem, "čitačem misli" Liorom Sučardom.

Prilikom jednog druženja sa njim, Nole je ostao zabezeknut trikom, toliko da je na kraju i opsovao, smejući se i prekrivajući rukom usta, shvativši šta je rekao.

Sve je to snimljeno, a na snimku se vidi da je Đoković morao nešto da računa na telefonu, da bi na klikom na znak jednakosti, kalkulator pokazao broj 710.104.

Lior je pitao našeg tenisera da li mu taj broj znači nešto, ali je zbunjeni Novak dao na to negativan odgovor. Potom je mađioničar pokazao papirić na kojem je pisao taj isti broj, pa se Đoković zainteresovao - šta sad tu piše?

Trik je, naime, bio u tome što je Lior na papiru pomenuti broj napisao tako da on ispisuje reč "NOVAK" kada se okrene naopako, što je razoružalo Đokovića:

- Neeeee, je**te! Ovo je ludo, je l' ovo stvarno? Da li se šališ sa mnom - pitao se kroz smeh Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lior Suchard (@liorsuchard)

Čitanje misli

U javnosti se ranije pojavio snimak na kojem je Novak u neverici kada Sučard u jednom trenutku tačno pogodi o čemu, tačnije o kojoj osobi srpski teniser misli:

 

 

 

 

Ostavite komentar