Sport > Time Out

DUHOVI PROGANJAJU Eurosport: ĐOKOVIĆ protiv CICIPASA u prvom kolu BEČA?!

Iako se srpski teniser nije ni prijavio za turnir u prestonici Austrije, nekima se ipak priviđa

Izvor: K1info

23/10/2022 > 10:56

podeli vest:

DUHOVI PROGANJAJU Eurosport: ĐOKOVIĆ protiv CICIPASA u prvom kolu BEČA?!
Foto: Tanjug/AP Photo/Kin Cheung


Da li to radi podsvest, ili ljubiteljima širom sveta nedostaje učešće Novaka Đokovića na turnirima, ili je u pitanju neznanje, obična greška ili se nekome priviđaju duhovi, tek najbolji srpski teniser je od Eurosporta dobio rivala u prvom kolu turnira serije 500 u Beču, za koji se, inače, nije ni prijavio!

Naime, na Twitter nalogu pomenute najveće evropske sportske satelitske mreže objavljeno je da će Đoković žariti i paliti bečkim terenima... dobro, ne baš tako poetično, ali upečatljivo - uz fotografije i najavu da se Srbin na startu turnira u austrijskoj prestonici sastaje sa Grkom Stefanosom Cicipasom.

- Novak Đoković će igrati protiv Stefanosa Cicipasa u prvoj rundi Beča sledeće nedelje - navodi se u objavi ispod koje su postavljene jedna do druge fotografije našeg i grčkog tenisera, ali je ta objava u međuvremenu skinuta sa Twitter naloga.

Šta se najverovatnije dogodilo? Pa, neko je na Eurosportu malo pobrkao lončiće - video je sliku glavnog žreba i video da Stefanos Cicipas zaista u prvom kolu igra protiv D. Novaka, koji je dobio vajld kard organizatora. Jedino što je reč o Denisu Novaku, Austrijancu koji je trenutno 152. teniser sveta.

Kada je reč o pravom Đokoviću, ne ovom koji se nekome priviđa u Beču, izvesno je da će on u novembru nastupiti na Završnom mastersu u Torinu, a još čekamo potvrdu da li će pre toga nastupiti na mastersu u Parizu.

Ovu godinu, odnosno sezonu, Novak će završiti učešćem na turniru Svetske teniske lige u Dubaiju, koji je na programu od 19. do 24. decembra

 

 

 

 

 

Ostavite komentar