ZARAĐUJE MILIJARDE NA SVE STRANE: Zlatan Ibrahimović otvorio brojne firme, a samo jedan potez bio je promašaj
Novac koji je zaradio od sporta uložio je u brojne privatne poslove i nekretnine.
05.02.2025
BalkanZAVIRITE U VILU ZLATANA IBRAHIMOVIĆA OD MILION I PO EVRA! Nekad skupljao novac za sobu, a vidite sad ovaj luksuz (VIDEO)
On je vlasnik luksuznih vila na različitim lokacijama, a vila koju je kupio u Kaliforniji privukla je ogromnu pažnju javnosti
04.02.2025
Time OutKAKAV SAM BIO? Zlatan Ibrahimović izjavom na čistom srpskom nasmejao region (VIDEO)
"Rosoneri" su pognute glave napustili "Maksimir", ali svakako je bilo zanimljivo čuti kako Ibrahimović na našem jeziku daje izjavu pre meča
30.01.2025
FudbalEVO KAKO SE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ HRANI: Gazi petu deceniju, a sada je njegova tajna mladalačkog izgleda otkrivena!
Slavni fudbaler izbegava smrznutu hranu, čak i sladoled, a testeninu konzumira u retkim prilikama
24.01.2025
SvetJaka poruka IBRAHIMOVIĆA sa kojom ćemo se SVI SLOŽITI! Evo kako je čestitao ĐOKOVIĆU na ZLATU (FOTO)
Legendarni fudbaler kratko i jasno je čestitao najsjajnije zlato
05.08.2024
OI 2024Kakav otac - takav sin! FK Milan POTPISAO ugovor sa sinom LEGENDE "roso-nera"!
Otac je otišao u zasluženu sportsku penziju, ali će, po svemu sudeći, njegov sin nastaviti njegovima stopama.
18.07.2024
FudbalBilo je i suza! IBRAHIMOVIĆ se zvanično, uz puno emocija, OPROSTIO od fudbala (FOTO)
Posle utakmice između Švedske i Srbije (0:3) priređena je svečanost
09.06.2024
FudbalZA ISTORIJU! Zlatan Ibrahimović PRELOMIO, oprašta se od FUDBALA i to protiv SRBIJE!
U meču koji će se odigrati u Stokholmu 8. juna a na njoj će se zvanično oprostiti Zlatan Ibrahimović
13.02.2024
FudbalBrena se oglasila nakon što je Ibrahimović uz njenu pesmu prošetao na Sanremu: Poručila mu samo JEDNO (FOTO)
Hit balkanske zvezde začuo se na prestižnom festivalu
07.02.2024
CelebrityŠOU U ITALIJI KAKAV DOSAD NISTE VIDELI! Ibrahimović ZATRESAO Sanremo uz HIT LEPE BRENE (VIDEO)
Ibrahimović je na scenu izašao uz pesmu "Luda za tobom"
07.02.2024
CelebrityIbrahimović otkrio kako je ZAPROSIO svoju izabranicu i zašto ga je ODBILA: Imala je priliku - DRUGE NEĆE BITI
Fdbaler je u vezi više od 20 godina, a sa Helenom ima i dva sina
07.10.2023
CelebrityEto šta je DOBAR SIN: Ibrahimović kupio MAJCI CRKVU, platio je 9,24 MILIONA evra
Švedska je uređena i transparentna skandinavska država tako da kod njih nema nikakve mistifikacije u pogledu toga gde neko živi
14.07.2023
CelebrityNe može on BEZ FUDBALA: Da li se Zlatan STVARNO VRAĆA, ili je ponovo neka njegova SMICALICA
Ibrahimović novom izjavom nagovestio da se vraća na teren, iako nema ni mesec dana otkako se dramatično povukao iz fudbala
27.06.2023
FudbalKad god si spreman: Zlatan uzeo REKET u ruke i IZAZVAO Noleta
Ibra je pokazao Đokoviću gde će biti u Milanu, ukoliko srpski teniser prihvati izazov
18.06.2023
Time OutNOLE se pred svima obratio Ibrahimoviću na SRPSKOM: Mi smo DRUGARI
Hvala zvezdama fudbala što su došle.. Vidimo se dogodine. Srbija, poručio je Đoković
11.06.2023
TenisOd burne SVAĐE NA PARKINGU, do ljubavi koja traje 21 godinu: Kako su se ZAVOLELI Zlatan i Helena
Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca, priznala je svojevremeno supruga legendarnog fudbalera
10.06.2023
CelebrityNedelja kad je OTIŠAO ZLATAN: Video sam da pada kiša, ZNAO SAM DA JE I BOG TUŽAN...
Zlatan Ibrahimović u suzama je na konferenciji za novinare otkrio kada i zašto je odlučio da se povuče
05.06.2023
FudbalHIT SNIMAK Zlatana Ibrahimovića: RUŠI I LOMI sve pred sobom, ko mu je stao na put NIJE SE DOBRO PROVEO
Na kraju je pokazao i svoje vrhunsko fudbalsko umeće uz pomoć kojeg je "nokautirao" poslednjeg protivnika
21.02.2023
CelebrityIBRAHIMOVIĆ se vraća na TEREN: I dalje sam BOG, broj 1
Milan sutra dočekuje Torino u utakmici 22. kola Serije A, a očekuje se da Ibrahimović bude u timu
09.02.2023
Fudbal