Showbizz > Celebrity

Od burne SVAĐE NA PARKINGU, do ljubavi koja traje 21 godinu: Kako su se ZAVOLELI Zlatan i Helena

Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca, priznala je svojevremeno supruga legendarnog fudbalera

Autor: K1 info/Blic žena

10/06/2023 > 19:54

podeli vest:

Od burne SVAĐE NA PARKINGU, do ljubavi koja traje 21 godinu: Kako su se ZAVOLELI Zlatan i Helena
Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni


Čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović završio je svoju impresivnu fudbalsku karijeru u 41. godini i u suzama se oprostio od saigrača Milana i navijača, kada mu je priređen oproštaj za pamćenje pred punim tribinama San Sira na utakmici protiv Verona u poslednjem kolu ovogodišnje Serie A.

Na emotivnom oproštaju plakali su svi - od  Zlatana, njegove supruge Helene, pa do saigrača i navijača..

Legendarnom golgeteru društvo je pravila lepa supruga Helena, koja mu je podrška i oslonac tokom cele karijere. Ona je pratila njegove brojne uspone i padove, kao i sinovi Maksimilijan i Vinsent.

Helena se na utakmici pojavila odevena u običnu belu majicu, a imala je savršenu frizuru i šminku, dok je stajling upotpunila skupocenim nakitom.naj

Inače, Zlatan i Helena važe za jedan od najskladnijih parova u svetu sporta, a njihova ljubavna priča započela je prilično neobično i traljavo, ali se pretvorila u sigurnu luku.

Helena Seger (52) i Zlatan (41) upoznali su se davne 2002. u Malmeu, a njihov susret dogodio se sasvim slučajno na jednom parkingu.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo - ispričala je Helena 2010. godine za magazin Elle.

Zlatan je u početku imao problema da se razume sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala lepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

- Zlatan je pametno kopile na terenu, ali je isto toliko bio dobar kada je birao ženu. On ne može da nađe bolju ženu od Helene. Skoro da je dobra kao Zlatan - rekao je svojevremno Stefan Erfors, blizak Helenin prijatelj.

Posle četiri godine veze, rodio se njihov prvi sin Maksimilijan, a dve godine kasnije dobili su još jednog naslednika - Vinsenta.

Helena inače važi za "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj", a u svojoj rodnoj zemlji ima status kao Bijonse u Americi. Teško je pročitati lošu reč o ovoj dami, uglavnom većina tvrdi da je veoma elegantna i otmena, i da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.

Naime, još pre nego što je upoznala fudbalera, omalena plavuša bila je veoma uspešna poslovna žena. Ona je svojevremno priznala da radi od svoje 13. godine. Radila je u duvanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom.

I dan danas - Helena radi punom parom, a usput podržava i prati supruga gde god da krene. Zanimljivo je uprkos tome što je par zajedno već 20 godina, oni još uvek nisu zvanično venčani.

A izgleda da im to i nije važno...

Legendarni napadač ne krije koliko je privržen svojoj izabranici - nemali broj puta u medijima se osvrnuo na to koliko mu znači, a svakako je jedna od najlegendarnijih izjava odgovor na pitanje šta joj je kupio za rođendan.

- Ništa. Ona već ima Zlatana -rekao je.

Ostavite komentar