ZAŠTO JE SUDIJA PLAKAO POSLE MEČA LAJPCIGA I ASTON VILE Nesvakidašnje scene na terenu Lige šampiona (FOTO)
Trener Lajpciga Marko Rouz objasnio je sve na konferenciji za medije
11.12.2024
FudbalO FUDBALU SAM ZNALA SAMO DA PSUJEM SUDIJU a onda sam rešila da postanem sudija u "Ligi smrti"
Publika mi više ne viče "Zar žensko da nam sudi" i "Sudija idi kući, kuvaj ručak, peglaj..."
29.10.2024
SudbinePoznat SUDIJA za duel LAJPCIGA i ZVEZDE: Već je sudio crveno-belima
Španac je pre dve godine sudio meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Ludogoreca (1:0)
23.10.2023
FudbalZna se ko SUDI večiti derbi: Više puta je to radio
Najbolji srpski sudija je već bio glavni arbitar na nekoliko derbi mečeva
25.09.2023
FudbalBARSELONU čeka sudbina JUVENTUSA? Tužilaštvo pokrenulo ISTRAGU protiv Katalonaca
Nadležni organi otkrili da je klub plaćao firmi fudbalskog sudije Enrikesa za usluge spoljnog savetnika
16.02.2023
FudbalPRAVDO, ime ti je SRBIJA: Šestorica fudbalskih SUDIJA iz naše zemlje sa LICENCOM FIFA
Uz glavne arbitre biće i desetorica pomoćnika iz naše zemlje
24.12.2022
FudbalSve POZNATO, osim šampiona sveta: FIFA odredila SUDIJU ZA FINALE Mundijala
Čuveni arbitar je u Kataru već sudio i Francuzima i Argentincima
15.12.2022
FudbalFIFA dala konačnu reč: ODREĐENE SUDIJE za polufinalni meč FRANCUSKE i MAROKA
Utakmica je na programu u sredu, 14. decembra, od 20.00 časova
12.12.2022
FudbalLahoz i Oliver ODSVIRALI SVOJE: FIFA pokazala CRVENI KARTON dvojici sudija
Dva polufinala, meč za treće mesto i finale, biće odigrani bez iskusnih arbitara
12.12.2022
FudbalStefani ISPISUJE ISTORIJU: Prva žena koja je glavni sudija na MUNDIJALU
Pravdu na meču Nemačke i Kostarike deliće Francuskinja
01.12.2022
FudbalNOVA SENKA na srpskom FUDBALU: Da li je sve bilo REGULARNO u Kraljevu?
Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera upro prstom na meč Sloga - Polet
09.10.2022
FudbalSuperligo, MOJA MUKO: Kažnjena šestorica arbitara, NEMA KO DA SUDI
Sledeća provera biće 12. oktobra, kada ćemo videti ko će moći da deli pravdu
09.10.2022
FudbalISTORIJA: Prvi CRNOGORSKI SUDIJA u LŠ, i to u meču Bajerna
Uoči utakmica trećeg kola Lige šampiona, UEFA je donela istorijsku odluku za Crnu Goru
02.10.2022
FudbalPorodica prešla POLA SVETA da gleda SINA FUDBALERA, a on ODMAH dobio CRVENI KARTON!
Japanski fudbaler Šoja Nakadžima doživeo je pravi debakl tokom debija za Antaliju, jer je čim je kročio na teren zaradio crveni karton!
19.09.2022
Time Out