NOVAK OTKRIO: OTAC ME TERA U PENZIJU Srđan je svestan stresa i napetosti koji utiču na mene!
Nole već decenijama dominira tenisom, ali naravno sada se svi pitaju kada će najveći svih vremena okačiti reket o klin.
29.01.2025
TenisSRĐAN ĐOKOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPERACIJE: Došao da ispoštuje prijatelja
U Skupštini Srbije danas se održava komemoracija povodom smrti Dragana Markovića Palme, a kojoj prisustvuje i otac Novaka Đokovića
25.11.2024
TenisPOZNATO STANJE SRĐANA ĐOKOVIĆA NAKON OPERACIJE: Novakov otac pod stalnim nadzorom lekara
Prošlog petka operisan je u Kliničkom centru Srbija
12.11.2024
TenisĐOKOVIĆ OPERISAN! Srđan morao pod nož, a ovo je razlog
Mediji pišu da je otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića operisan na ortopediji
08.11.2024
SrbijaSRĐANU LOŠE! Đokovići strahuju, svi su ispred Urgentnog
Svi brinu za zdravstveno stanje Srđana Đokovića
07.11.2024
TenisTuga u domu Đokovića! PREMINUO NOVAKOV KUM, a reči kojima se Srđan oprostio od njega kidaju dušu
On će biti sahranjen danas na groblju u Boleču
07.10.2024
SudbineOPERISAN SRĐAN ĐOKOVIĆ! Evo kako je PROŠLA intervencija i KAKO SE OSEĆA Novakov otac!
Operaisan je u Urgentnom centru
29.04.2024
TenisU KAKVOM JE STANJU Novakov otac! Moraće na OPERACIJU! Srđanu je KOST POLOMLJENA na dva mesta
Novak Đoković je odmah došao u posetu svom ocu u UC
28.04.2024
Time OutČim je saznao, odmah je stigao u bolnicu! NOLE uz OCA u URGENTNOM CENTRU, evo ko je još sa njim
Srđan Đoković je u nedelju pao i zadobio prelome
28.04.2024
Time OutOTAC NOVAKA ĐOKOVIĆA ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU! Zbog ozbiljnog PRELOMA ga zadržali u BOLNICI
Srđan Đoković zadobio je prelom nadlaktične kosti
28.04.2024
Time OutPojavila se FOTKA SA VENČANJA Dijane i Srđana Đokovića: Komentari SAMO PLJUŠTE
Roditelji našeg tenisera upoznali su se na Kopaoniku, kada je Dijana došla da polaže za instruktora skijanja
17.07.2023
CelebritySrđan ĐOKOVIĆ najavio PREOKRET: Porodica želi da TENISKI centar "NOVAK" nastavi sa radom
U najkraćem roku Beogradu će biti ponuđen neki od modaliteta saradnje ili javnog partnerst
16.06.2023
TenisRTS zvao BIA upomoć - hoće da otkriju KO JE KRIV, što je procurio snimak u kojem DODIK VREĐA ĐOKOVIĆE
Istražuje se kako je neformalni razgovar sa voditeljem dospeo na društvene mreže
26.04.2023
SrbijaPorodica ĐOKOVIĆ slavi: Ne kriju RADOST i SREĆU zbog DOLASKA BEBE
Novak Đoković je na proslavu došao u pratnji supruge Jelene i brata Marka Đokovića, dok je otac Srđan u restoranu dočekivao zvanice
22.03.2023
CelebrityPOLJUBAC, zagrljaj, tapšanje po glavi... Ovako je izgledao SUSRET Novaka sa OCEM Srđanom posle finala u Melburnu
Srđan Đoković nije bio u Rod Lejver areni dok se Nole borio za 22. grend slem titulu
30.01.2023
TenisDa sam mogao da ZAGRLIM OCA: Emotivne reči ĐOKOVIĆA i OPROŠTAJ koji je samo on mogao da da
Novak se i delom i izjavama izdigao od Australijanaca i zlonamernih kometatora
29.01.2023
TenisKosi tata, kosim ja... Srđan Đoković PROSLAVIO NOVAKOVU TITULU na svoj način
Srđan nije prisustovao mečevima od momenta kada se slikao sa navijačima, koji su nosili zastavu sa likom Putina
29.01.2023
Time OutDirektor AO brani PORODICU ĐOKOVIĆ: Oni su apsolutno PROTIV RATA, ali moraju da budu OPREZNI
Zbog nedavnog događaja, Srdjan Đoković nije prisustvovao polufinalnom meču svog sina sa Tomijem Polom, ne zna se da li će gledati finale
28.01.2023
TenisNovak PROGOVORIO o skandalu oca SRĐANA: Nije mi ovo potrebno, VIDEĆEMO DA LI ĆE DOĆI NA FINALE
Gglavna tema na AO je fotografija Srđana Đokovića sa ruskim navijačem koji je na majici imao slovo "Z"
27.01.2023
Tenis