PUKLO JOŠ JEDNO PRIJATELJSTVO! Karleuša otpratila na Instagramu i Seku Aleksić! Ovo je njena reakcija
Pevačica ovih dana otpraćuje brojne kolege sa Instagrama.
10.02.2025
BalkanISPLIVALA ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA MUŽA SEKE ALEKSIĆ: Tvrde da je ovo on, ali čeka se i pevačicin odgovor (FOTO)
Suprug pevačice Seke Aleksić, Veljko Piljikić danas je apsolutni hit na društvenim mrežama
08.02.2025
Balkan"MUVA ME JAVNO" Baka Prase se ponovo okomio na Seku Aleksić, spomenuo i Lepu Lukić
Influenser ponovo u ratu sa pevačicom.
21.01.2025
BalkanSEKA VAN SEBE! PEVAČICA OČAJNA! U pomoć pozvala sve da prijave Baku Praseta zbog svega što je rekao!
Javnost je zatečena izjavama o pevačici i njenom osmogodišnjem sinu koje je izgovorio tokom jednog lajva na svom Jutjub kanalu
20.01.2025
BalkanHITNO SE OGLASILA Pevačica pobesnela zbog uvreda Bake Praseta na račun Seke Aleksić
Pružila podršku koleginici.
19.01.2025
BalkanPOZIV U ZABORAV! Seka Aleksić pokrenula kampanju za isključenje Bake Praseta! (FOTO)
Seka je vidno pobesnela!
18.01.2025
Balkan"SIN DA TI VIDI OVO, D*KAĆE NA MAMU" Baka Prase gnusno napao Seku Aleksić! Ona mu uzvratila (VIDEO)
Ovo je prešlo u ozbiljnu bolest!
18.01.2025
BalkanCECIN FRIZER PONOVO POTKAČIO PEVAČICU: "Nisam ja Seka Aleksić, pa da imam zamerku..." (VIDEO)
Stevan Radivojević bio je na koncertu Jelene Rozge.
17.01.2025
Prvi RedSEKA IZAZVALA HAOS UŽIVO U STUDIJU:Negativni komentari naveli su njenog saradnika i nju da žustro odgovore gostu!(VIDEO)
Nakon žustre rasprave morala je i ona da se oglasi!
15.01.2025
BalkanPLJUŠTE PROZIVKE! Maja Berović rekla da bi Seki kupila tablete za mršavljenje, ona joj ovako odgovorila! (VIDEO)
Seka je priznala da nije zadovoljna trenutno svojim izgledom.
13.01.2025
BalkanDEKORACIJA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Seka Aleksić pokazala kako izgleda njen dom na Badnji dan (FOTO)
Pevačica se za praznike uvek potrudi oko dekoracije doma.
06.01.2025
BalkanKUĆNA POMOĆNICA PROGOVORILA O SEKI I VELJKU: Iznela sav "veš" u javnost, a jedna stvar je posebno pogodila
Ona je otkrila šta se dešava u njihovom braku
05.01.2025
CelebritySEKA ALEKSIĆ PROMENILA PROFESIJU? Uhvatila ajncer pun žestine, pa napravila totalni haos (VIDEO)
Pevačica Seka Aleksić napravila je ozbiljnu "ludnicu" pred novogodišnji nastup koji je održala na Kopaoniku, kada je uletela u jednu kafanu.
02.01.2025
BalkanESTRADNA STRUKA SE OGLASILA: Evo čiji je album očarao, a čiji razočarao 2024. godine! Rezultat je iznenađujuć(VIDEO)
Izabrano je muzičko izdanje godine!
31.12.2024
Prvi Red"BILA SAM NA STOLU ILI STOLICI...MNOGO SAM POPILA": U ovakvom izdanju Seku Aleksić još uvek nismo videli!
Može se reći da je tokom 2024. Seka Aleksić doživela "muzičku renesansu".
31.12.2024
BalkanBEZ DLAKE NA JEZIKU! Seka Aleksić otvoreno rekla šta misli o Breskvici i Barbari Bobak
Podržava mlađe koleginice
25.12.2024
BalkanSEKA, TEA I ADIL PEVAJU NA ROMSKOM BALU U SKOPLJU Od njihovih honorara će vam se zavrteti u glavi
Pored visokih honorara, dobiće i veliki bakšiš.
24.12.2024
Balkan