Znam šta mi je činiti protiv Frica! ĐOKOVIĆ želi da ODRŽI KONTINUITET u predstojećem meču
Srpski teniser je jutros u osmini finala Australijan opena pobedio Francuza Adrijana Manarina
21.01.2024
TenisĐoković SAZNAO RIVALA u četvrtfinalu: Protiv AMERIČKOG TENISERA ima ODLIČAN SKOR
Fric je trenutno 12. teniser sveta, a u karijeri je odigrao osam mečeva protiv Đokovića
21.01.2024
TenisEKSPRESNO DO ČETVRTFINALA: Novak IGRAO FANTASTIČNO, Francuz uzeo samo 3 GEMA
Đoković je odigrao najbolji meč na ovogodišnjem Australijan openu i ni u jednom setu nije dozvolio neizvesnu završnicu
21.01.2024
TenisŠOK u Melburnu! Prva nositeljka ISPALA od 50. igračice sveta!
Čehinja Linda Noskova eliminisala je Igu Švjontek sa Australijan opena pošto je u meču trećeg kola pobedila prvu nositeljku rezultatom 2:1
20.01.2024
TenisREAKCIJE NA ĐOKOVIĆEVE BRAVURE I UBEDLJIVU POBEDU
Nik Kirjos prokomentarisao je igru najboljeg tenisera sveta
19.01.2024
TenisSMRT na Australijan Openu: Teniseri se OPRAŠTAJU od BRITANSKOG NOVINARA
Među onima koji sus e oprostili od Diksona su i Novak Đoković i Rafael Nadal
18.01.2024
TenisJELENA NEĆE BODRITI NOVAKA SA TRIBINA! Svi se pitaju ZAŠTO, a odgovor se možda krije u OVOJ PORUCI
Jelena se oglasila i poručila da neće prisustvovati Australijan openu
17.01.2024
Time OutĐOKOVIĆ ZABRINUO! Nakon pobede poručio: Moje zdravstveno stanje nije najbolje
Najbolji teniser sveta zjavio je danas da je zadovoljan plasmanom u treće kolo AO i dodao da se nada da će biti u sve boljoj formi
17.01.2024
TenisĐoković napada MILJENIKA AUSTRALIJE: Popirin SLEDEĆA PREPREKA na putu ka 11. TITULI
Susret u Melburnu biće drugi međusobni okršaj Đokovića i Popirina koji su snage odmerili i 2019. u Tokiju kada je Novak slavio u dva seta
17.01.2024
TenisU POHODU NA ODBRANU GREN SLEMA! Poznato kada Đoković u sredu igra drugo kolo.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković meč drugog kola Australijan open protiv Alekseja Popirina.
16.01.2024
TenisVILANDEROVE REČI ODJEKUJU SVETOM! Mats je imao PORUKU za Novaka Đokovića: Pogrešio sam, ALI...
Pre tri godine Novak je osvojio prva tri grend slema, ali je ispustio medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju
15.01.2024
TenisDRAMA NA AUSTRALIJAN OPENU! Novak Đoković NE IZLAZI na teren! Evo i zašto
Novak Đoković napravio je hitnu izmenu plana na Australijan openu
15.01.2024
TenisDino Prižmić: Uživao sam u meču protiv NAJBOLJEG IKADA
Dino Prižmić izjavio je danas u Melburnu da je uživao u igri protiv Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena prenose hrvatski mediji.
14.01.2024
TenisSabalenka DOMINANTNOM pobedom počela ODBRANU TITULE u Melburnu!
Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas pobedila Nemicu Elu Zajdl 6:0, 6:1.
14.01.2024
TenisNOVAK ZABRINUO SVE NAVIJAČE! Slomljen posle VELIKE BORE poručio: Malo sam PAO poslednjih dana, možda PRESKOČIM TRENING
Najbolji teniser sveta imao je iznenađujuće težak meč u provm kolu prvog Gren slema u sezoni, Australijen opena
14.01.2024
Tenis