PUCNJAVA KOD LOZNICE: Pili zajedno, a onda ga je prijatelj upucao, lekari mu se bore za život!
Osumnjičeni je izašao napolje i ispalio nekoliko hitaca
28.01.2025
HronikaBRUTALNA PORUKA MLADE SRPSKE POLITIČARKE: "Ja nisam dobra vila! Meni će ove godine biti najbolje, a vi koji..."
Ana Grozdanić, funkcionerka SPS, posebno se osvrnula na one koji joj ne žele dobro
03.01.2025
SrbijaSARADNIK LEPOMIRA BAKIĆA BLIZAK SA ZVICEROM: Imaju zajedničke slike, slali ih ubicama škaljaraca!
Posle dvostrukog ubistva u Atini, kako proizilazi iz presretnute Skaj komunikacije, pripadnici klana su slavili
19.12.2024
HronikaTAMARA VUČIĆ PODRŽALA OVOG GLUMCA NA PREMIJERI: On je njen najbolji prijatelj, zajedno i u pozorište i u kafanu
Ovo nije prvi put da Tamara podržava svog drugara Mikija Damjanovića koji često objavljuje fotografije sa njom na društvenim mrežama
02.12.2024
CelebrityTUGA! Preminula glumica iz "Prijatelja"!
Talentovana zvezda je 2002. godine otkrila da joj je dijagnostikovana hronična bolest
29.10.2024
SudbineZašto je PUKLO prijateljstvo: KARLEUŠU je ovaj potez Marije Šerifović BAŠ POVREDIO
Pop diva nije očekivala takav gest slavne koleginice
11.10.2024
BalkanNemanja Ilić o krvavom piru UROŠA BLAŽIĆA: Petoro mojih PRIJATELJA je bilo MRTVO, sve je trajalo oko 20 sekundi
Mladić koji je 4.maja povređen je u svakodnevnom kontaktu sa povređenim prijateljima i ističe da pravda nikada ne može biti zadovoljena
01.10.2024
SrbijaLazar Ristovski odgovorio Radošu Bajiću: "Naše prijateljstvo treba ostaviti u prošlosti"
"Naročito se ne bih bavio time ko je od nas moralniji, humaniji, ili bolji glumac i reditelj", naveo je Ristovski
26.07.2024
CelebrityKonačno otkriveno KO ĆE GLUMITI srpske PRIJATELJE: Premijera PREDSTAVE zakazana za 16. februar
Prijatelji su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice
14.12.2023
PozorišteImao je DUŠU koja je retka, nosio je u sebi SETU: Branislav Lečić za K1 o tome ko je, zapravo, bio ŽARKO LAUŠEVIĆ
I kad god vam kažu da nije dobro, vi kažete "Al to je Žarko, probudiće se", rekla je njegova prijateljica, novinarka Radmila Stanković
16.11.2023
SudbineKolege i prijatelji U SUZAMA zbog smrti legende: Emotivnim porukama se OPRAŠTAJU od LAUŠEVIĆA
Iza sebe je ostavio veliku zaostavštinu, a na društvenim mrežama samo se nižu poslednji pozdravi
15.11.2023
SudbineDačić demantovao da je VUČIĆ POBESNEO zbog naziva liste SPS: On je MOJ PRIJATELJ, nastavljamo SARADNJU
Lista za parlamentarne izbore nosiće naziv "Ivica Dačić - premijer Srbije"
01.11.2023
Politika"PRIJATELJI" o gubitku Metjua Perija: Bili smo porodica, UNIŠTENI SMO
Glumac, najpoznatiji po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 55. godini u svojoj kući u Los Anđelesu
31.10.2023
CelebrityNjegovi PRIJATELJI nisu znali čime se bavi, ali je uvek bio GLAS RAZUMA: 4 važne lekcije ČENDLERA BINGA o novcu
Ono što jesmo znali je da je nekako uvek imao dovoljno novca
30.10.2023
ČuvarkućaOd sada na TINDERU možete da pozovete PRIJATELJE da vam predlože PARTNERA
Na ovoj platformi za upoznavanje dolazi nova funkcija - "Tinder Matchmaker"
24.10.2023
TehnologijaSVEŠTENIK iz Španije drogirao ŽENE, pa ih ZLOSTAVLJAO: Snimke slao PRIJATELJIMA
Inspektori su preko snimka identifikovali pet žena, koje nisu imale pojma da ih sveštenik snima
27.09.2023
SvetSećate li se MALOG Bena iz "PRIJATELJA"? Sada ga gledamo u HIT SERIJI i ozbiljan je FRAJER
Glumac je od slatkog plavušana postao pravi "bad boy"
13.08.2023
CelebrityBen Aflek je jednim jednostavnim SAVETOM SPASIO BRAK Metu Dejmonu
Snažna želja Džej Lo da upravlja Benovim životom uticala je na njihovo prijateljstvo
01.08.2023
CelebrityUpečatljiive REČI i SNAŽNA poruka najboljeg tenisera sveta: Oglasio se ĐOKOVIĆ
Suočavanja sa nedaćama u skoro svakoj fazi života samo me je učinilo jačim, kaže on
18.06.2023
Tenis